2777
2789
عنوان

اسم مادربزرگهاتون چی بوده🤔اسمای قدیمی خیلی قشنگ بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 56164 بازدید | 544 پست

صالحه مادر پدریم 

ماه جبین مادر مادرم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم مادربزرگای مرحومم فاطمه و بتول بودن 

ولی اسم مادر بزرگ مادریم جالب بودن یکیشون گل افروز 

یکیشونم نازآفرین 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ماه سلطان

چه جالب اسم مادرشوه  من شاه سلطان بود

مامان بزرگم

سیده صغری

خدبجه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
شوخی می کنی

برای حاجتت صلوات فرستادم انشالله به خواسته هات با دل خوش وتن سالم برسی🥰

نزاکت اسم مادر مادرم بوده ولی مادر پدرم خیلی زود فوت کرده زیاد راجع بهش نشنیدم اسمش یادم نمونده

روح همه رفتگان شاد💔

هلن

کتایون

اسمهای قدیمی:

ایراندخت،ماه سلطان،شاه سلطان،جهان سلطان،ماه بانو ،صدف،مروارید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ترک زبان هستین؟

بله

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍