2777
2789
عنوان

اسم مادربزرگهاتون چی بوده🤔اسمای قدیمی خیلی قشنگ بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 56335 بازدید | 544 پست

مریم، رقیه، هر دو تاشون اسمونی شدن، میشه یه صلوات مهمونشون کنید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مریم… آخ که چقدررر دلم براش تنگ شده 

برای اون صورت خوشگل و مهربونش 

برای وقتی که تو چشماش نگاه می‌کردم و همه ی محبت و عشق رو می‌دیدم. 

وقتی کوچولو بودم و شیطون و کل خونه‌شونو بهم می‌ریختم ولی تا مامانم با مهربونی تازه! فقط بهم می‌گفتن درسا بسه مامان انقدر شلوغ نکن، به مامانم می‌گفتن انقدر این دری مو اذیت نکن چکار داری بچمو! 

آخ از اون چای هایی که عطر و طعمش هیچ جای دیگه ای جز اونجا اونم فقط وقتی خودشون برامون می‌ریختن نبوده و نیست… 

وقتی می‌نشستن کنارم و چای رو از استکان می‌ریختن توی نعلبکی و یه حبه قند کوچولو رو توش حل می‌کردن و با اون دستای خوشگلشون می‌دادن به من…

و حالا با ۲۷ سال سن و بعد از ۲۰ سال دوری از مامان‌بزرگ خوشگلم، هنوز هیچوقت ذره ای از دلتنگیم کم نمیشه که نمیشه. 

گاهی عمیقا دلم می‌خواد میشد میرفتم خونشونو یه دل سیر باهاشون حرف میزدم و چشم های خوشگلشو نگاه می‌کردم… 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی گل خدا روح همه ی مادربزرگای آسمونی رو شاد کنه وسایه ی مادربزرگ پدربزرگام از سرما کم نکنه.من زند ...

فدات عزیزم 

وایییی خدااا🤣💔 اسم خواهرای مادر بزرگمم تاج ماه و نیم تاج هست 😂 اسم مادر بزرگمم قمر 

کلا تو آسمونا سیر میکردن جدای ما 😂

نه دیگه اونموقع هم نسبت به زمان خودشون اسماشون قدیمی میشه😂

🤣😅😅😅نه بابا ...الان مگه اسمهای ما قدیمیه ...نه اسمهای مادربزرگامون قدیمیه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مامان بزرگ بابام اسمش نیلوفر بوده تقریبا ۱۰۰ سال پیش

اسم قدیمیه نیلوفر...حتی خواننده  هم داریم...اسم دختر برادرم نیلوفره داره نیره اول دبستان🤣😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
🤣😅😅😅نه بابا ...الان مگه اسمهای ما قدیمیه ...نه اسمهای مادربزرگامون قدیمیه

اره دیگه مثلا بچه های الان مامانبزرگ بشن یه سری اسمای جدید میاد که مال اونا دیگه قدیمی میشه😂

اسم قدیمیه نیلوفر...حتی خواننده هم داریم...اسم دختر برادرم نیلوفره داره نیره اول دبستان🤣😅

آخه هنوزم این اسمو میزارن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد