2777
2789
عنوان

لایف استایل

70 بازدید | 3 پست

هر بار میان ورزش شروع کنم یا یه کلاسی برم یا درسمو ادامه بدم یا سر کار برم نهایت تا دوهفته میشه یکسال پیش لباس ورزشی خریدم با ملی خوشحالی برم باشگاه دختر همسایمون یهویی جلوم سبز شد گفت چی خریدی ببینم گفتم بیا ببین که فردا نگه چقدر بد بخته  بعد لباسو برد خونشون وقتی آورد الله علم دیدم بغل لباس با تیغ بریده شده نمیتونم دینمو بزارم شاید بوده باشه خلاصه دیگه کارم حور نشد برم باشگاه هیچی شیش صبح داشتم میرفتم سر کا.ر دو هفته بود رفته بودند  یهو اونکه تا لنگ ظهر می‌خوابید آمد جلوم گفت کجا میری از فرداش صاحب کار گفت کار خوابیده نیاین هر موقع این میبینتم بد یمنی میاره نیمدونم چه کنم چند باری هم دیدم جلوی در خونمون میپلکه کار مشکوکی میکنه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
بنظرم زیادی ساده ایدختر همسایه چرا باید لیاس تورو ببره با خودش خونش

اکه نمی‌دادم می‌گفت چقدر بدبخته حسوده فلانه اصلا نیمدونم تا میام یه کار خوب یه پیشرفتی چیزی کنم عین علم میاد یهویی میبینه سه سال پیش داشتم ازدواج میکردم تا دید اصلا ورق برگشت 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکه نمی‌دادم می‌گفت چقدر بدبخته حسوده فلانه اصلا نیمدونم تا میام یه کار خوب یه پیشرفتی چیزی کنم عین ...

😐چرا باید لباستو ندی بگه بدبخته؟ بگو راحت نیستم خب دوست ندارم لباسمو به کسی بدم