2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی با این حرفایی که تو میزنی انگار واقعا هیچی نمیدونی آخه این چه حرفیه که میگی چرا فلانی نگر ...

بابا دیوونه شدم من همهجوره بافامیلاش خوبم خودمو نمیگیرم اما نمیدونم چراانقد بدرفتارمیکنن دخترای فامیل متاهلم هستن اما خیلی بدرفتاری میکنن همش ازچیزایی میگن که من توش مشارکت ندارم وفقط خودشونن یا کم محلی میکنن

بابا دیوونه شدم من همهجوره بافامیلاش خوبم خودمو نمیگیرم اما نمیدونم چراانقد بدرفتارمیکنن دخترای فامی ...

خب بکنن، چه اهمیتی داره، هیچ وقت خودت به زور تو رابطه جا نده، اگه علاقه ندارن زیاد پیگیر نباش 

مهم شوهرته که انتخابت کرده 

امیدوارم این ضعفی که جلو شوهرت نشون دادی جلو بقیشون نشون نداده باشی 😂😂😂

نمی دونم که نشد حرف این رفتارت نتیجه خوبی نداره حالا شوهرت دوستت داره شاید اصلا فکر نکنه به حرفات ام ...

من جلواونا واکنشی ندارم اما مثلا یه رفتارایی دارن مثلا میان گروه میزنن همه خانومای فامیل عروسا دورونزدیک ادمیکنن به جزمن وجلومن همش ازون گروه حرف میزنن وسرسفره به همه تعارف میکنن به جزمن ونگاهاشون و...

من جلواونا واکنشی ندارم اما مثلا یه رفتارایی دارن مثلا میان گروه میزنن همه خانومای فامیل عروسا دورون ...

نمیدونم والا، آدما روحیاتشون با هم فرق میکنه 

من اصلا این چیزا برام مهم نیست تازه اگه تو این گروه اد نشم خیلی هم خوشحال میشم وقتی هم اد میشم دنبال بهونم برم ازش😂😂 

شما هم از نظر من نباید براتون مهم باشه 

من از آدمایی که حد رابطشون باهام مشخص میکنن خوشم میاد 

دیگه کاملا واضح نشون میدن دوست دارن با من در ارتباط باشن یا نه 

بهتر از اینه که جلوم خوب باشن پشت سرم جور دیگه 

نمیدونم والا، آدما روحیاتشون با هم فرق میکنه من اصلا این چیزا برام مهم نیست تازه اگه تو این گروه اد ...

چی بگم گلم راست میگی اینم حرفیه ینی خب حتماازمن خوششون نمیاد ولی اون گروه انقد عضوداشت که کلا عمومی شده بود ینی فقط ازمن بدشون میاد

چی بگم گلم راست میگی اینم حرفیه ینی خب حتماازمن خوششون نمیاد ولی اون گروه انقد عضوداشت که کلا عمومی ...

بابا بیخیال، بیکاری مگه 

من درک میکنم چی میگی چون یکی دو نفر این رفتار باهام داشتن و من اصلا چیزی نگفتم فقط ارتباطم کم کردم

و همسرم خودش متوجه شد چرا ارتباطم کم کردم ازم پرسید ناراحت شدی منم گفتم نه لابد دوست نداره با من ارتباط داشته باشه 

اتفاقا خیلی خوبه که آدم اگه دوست نداره با کسی ارتباط داشته باشه اینو نشون بده و از سر اجبار رابطه ای ادامه پیدا نکنه 

منم به جای رابطه های الکی رابطه های بهتری با آدم های دیگه می سازم 

مگه قحطی آدمه 

من فقط و فقط احترام برام مهمه، تا جایی که این احترام حفظ بشه مشکلی ندارم

بابا بیخیال، بیکاری مگه من درک میکنم چی میگی چون یکی دو نفر این رفتار باهام داشتن و من اصلا چیزی نگف ...

بخدا منم راضیم ارتباط نداشته باشم باباهمسرم مخالفت میکنه میگه تومیخای بافامیل من قط ارتیاط کنی خیلی ناراحتم همسرم همراهم نیس هرچی میگم قانع نمیشه واقعااونارفتارشون بده

بخدا منم راضیم ارتباط نداشته باشم باباهمسرم مخالفت میکنه میگه تومیخای بافامیل من قط ارتیاط کنی خیلی ...

خب تو جمعشون خودت مشغول کن، اگه بچه داری با بچت، نداری با شوهرت، یه ذره گوشی، تلوزیون، چه میدونم بحث آقایون

منم قطع رابطه کامل نکردم، چون از نزدیکان همسرم هستند و من علاقه ای ندارم رابطه همسرم باهاشون قطع کنم 

فقط رسمی رفتار میکنم البته دست خودم نیست کلا با بقیه به جز خانواده خودم و دوستانم رسمی هستم