2777
2789

گذشته تلخی داشت اونم حق زندگی داشت 

خیلیا میگن بد بود

ولی من میگم کسی جای اون نیس ک

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق نداشت زندگی بقیه رو بریزه بهم 

میتونست با اینهمه آدم دیگه خوشبخت بشه 

پسر عموشو نخواست بقیه رو که ازش نگرفته بودن 

اون قربانی خیالات خودش شد نخواست درست زندگی کنه  

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

اره حق زندگی داشت 

ولی اینجور؟؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نه روانی بود و افسردگی هم داشت

الکی به خودش تلقین کرده بود که قربانی همه ماجرا هاست و بقیه رو هم بدبخت کرد

خیلیا با همین سندروم احساس قربانی بودن بقیه رو به خاک سیاه نشوندن

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

خیلی توهمی بود برا خودش دوخت و برید و تن بقیه کرد

ولی دست خودش نبود ک 

اون میتونست ب عشقش برسه ولی نشد 

بیمار شد حق هم داشت

اره حق زندگی داشت ولی اینجور؟؟؟

منظورم اینه ک بد نبود ولی بخاطر مشکلاتش بد شد 

رفتاراش دست خودش نبود تو گذشته گیر کرده بود

ولی دست خودش نبود ک اون میتونست ب عشقش برسه ولی نشد بیمار شد حق هم داشت

خب خودت میگی بیمار بود

مشکل روانی داشت نمیشه ولی بهش حق داد مثل این میمونه بگی چون طرف پارانویا داره حق داره به زمین زمان شک کنه😂

گوه خورد زنیکه عنتر می‌رفت با پسرعموش به درک که گذشته اش بد بوده

قبول دارم اینکه زندگی یه زن رو خراب کرد 

من کاری با این ندارم .ولی به هرحال مشکل روانی داشت دست خودش نبود