2777
2789
عنوان

لرزش و تکون خوردنای شدید موقع استرس و دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 34 پست
من بخوام تویه جمعی ازخودم دفاع کنم بدنم میلرزه انگارفشارم میفته.ب نظرخودم کمبوداعتمادبنفسه وهمون کود ...

منم همین اتفاق میفته و دقیقا درست گفتی ، قلبم خیلی تند تند میزنه راحت نمیتونم نفس بکشم و قطعه قطعه حرف میزنم دست و پام سرد میشه صورتم سرخ میشه بغض گلومو میگیره چشام پر میشه دستام میلرزه انگار قراره سکته کنم خدایی نکرده 

این حتی برا من موقعی که داشتم حرفایی که پشت سرم میزدن رو گوش میدادم هم اتفاق افتاد ، یعنی نه دعوایی بود نه کسی با من حرف می‌زد نه کسی منو میدید ولی در مورد اون انتقادی که در مورد من میکردن داشتم سکته میکردم در این حد ترسو ام منم سختی زیاد دیدم تو بچگی ، فرزند طلاق بودم داییم کتکمون میزد اگه نمیزد هم از ترسش در حد مرگ میرفتم داداشمم مثل منه مثلا بخواد با ما دعوا کنه گریه اش در میاد من هیچی اون که قراره فردا مرد بشه چجوری میخواد تو جامعه حرفش رو بزنه‌

ماها خیلی گناه داریم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
عزیزم...واقعا موقعیت بدیه .من پارسال توی جمع با شوهرم دعوامون شد قشنگ انگار تشنج کردم توی گریه .دست ...

قشنگ درکت میکنم...سعی کن خودتو تواون موقعیت قرارندی مثلا ازجمعایی ک بهت استرس میده تاجاییکه میتونی دوری کن.ب ذهنت استراحت بده مثلا ورزش فیلم طنز اینا خیلی بمن کمک کرد.ولی تواین چندساله خیلی اذیت شدم استرسم درده وسواس فکریم بهم اضافه کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشنگ درکت میکنم...سعی کن خودتو تواون موقعیت قرارندی مثلا ازجمعایی ک بهت استرس میده تاجاییکه میتونی د ...

منم این مدت اخیر با رقص و آهنگ شاد و بیخیالی حالمو بهتر کردم .

خیلی هم مطالعه کردم اعتماد بنفسم و انرژی زنانه مو الا ببرم و آدمایی که آزارم میدن رو نادیده بگیرم .اینا هم به من کمک کرد ..

🥲🥲همین الانش چشام پر شد کاش اینقد عاطفه و احساس نداشتیم که راحت بروز بده و همه باخبر بشن از وجودمو ...

اتفاقا ب نظرم دنیارو آدمایی مثله توقشنگ میکنه.وگرنه خیلی جای زشتی میشد.آدمی ک راحت اشکش بریزه یا دلش نازک باشه معلومه قلبش مثله آیینه صافه.من باهمین دوخطی ک نوشتی عاشق شخصیتت شدم.قدرخودتوبدون عزیزدلم🤗🤗🤗🥰

اتفاقا ب نظرم دنیارو آدمایی مثله توقشنگ میکنه.وگرنه خیلی جای زشتی میشد.آدمی ک راحت اشکش بریزه یا دلش ...

مرسی گلم لطف داری ولی واقعا آدم اذیت میشه اگه تو دعوا گریه ات بگیره میگن حتما تقصیر خودشه که گریه میکنه یا خیلی ضعیف بودن و ترسو بودن آدم رو نشون میده ، شوهرمم دوس نداره گریه امو ببینه میگه برا همه چی زود اشکت در میاد مگه چی شده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
مرسی گلم لطف داری ولی واقعا آدم اذیت میشه اگه تو دعوا گریه ات بگیره میگن حتما تقصیر خودشه که گریه می ...

آدما ک قرارنیس مثله هم باشن.هممون یه نقطه ضعفایی داریم وهمینطور نقطه قوتایی.خیلی ازاین نقطه ضعفادست مانیس یعنی ماباعث بوجوداومدنش نیستیم وشرایط اینطوربوده ولی میشه تاحدودی درستش کرد مثلاهمون روانشناس ک گفتم قشنگ۵۰درصده راهومیری