2777
2789
عنوان

چقد احتمال داره پسری که

53 بازدید | 4 پست

حلقه نداره ولی خوشتیپه حتی ساعت و.. داره ولی حلقه و هیچ انگشتری نداره 

کارمنده و ادمو تحویل میگیره و شوخی میکنه و میشناسه خانواده رو 

مجرد باشه؟

حدود ۳۰ سالش

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

احتمالا پسره دیگه ب نظر من ساعت و اینا داره اگ زن داش حلقه هم میزاشت

اینو میگم چون شوهر من کارش طوریه هیچوقت نمیزاره ولی اگ بزاره هردوباهم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا پسره دیگه ب نظر من ساعت و اینا داره اگ زن داش حلقه هم میزاشتاینو میگم چون شوهر من کارش طوریه ...

مرسی عزیزم خودمم به همین فکر کردم ساعت داره میزش مرتب و کلی خودکار رنگی ام داشت فقط حلقه نداشت 

از طرفی ام تیپش مردونه اس ترسیدم متاهل باشه 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

۵۰ ۵۰ اع

بازم خداروشکر