بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 عنوان یه حال بدی دارم که نمیتونم به کسی توضیح بدم 108 بازدید | 15 پست چون قضاوت و مسخره می کنید ،اگه میشه برام دعا کنید 🌹☹️ هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...! 1403/10/12 | 23:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3542 بگو ،اگ سخت نبود که از ردت نمی کرد ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 بگو ،اگ سخت نبود که از ردت نمی کرد ... نمیتونم قبلا گفتم مسخره کردن هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 368 ادما طبق شعورشون و درک و شخصیتشون صحبت میکنن کار هیچ انسانی قصاوت نیست قضاوت کار خداست کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 امیدوارم تو یکی دیگه بحث پسر نباشه😅 هست😔 هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 ادما طبق شعورشون و درک و شخصیتشون صحبت میکنن کار هیچ انسانی قصاوت نیست قضاوت کار خداست 👌🏼👌🏼👌🏼 هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
فاطی۳۳۳۳ عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1278 اگه فک میکنی با گفتنش حالت بهتر میشه بگوولی اگه غیر و اینه از حرف بقیه میترسی و دلت میشکنهبیخیالبرات دعا میکنم حالت بهتر بشه🩵🦋🩵 که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3542 نمیتونم قبلا گفتم مسخره کردن همیشه هرجایی انسان های نا بخردی پیدا میشه .شما مشکلتو بگو تونستیم کمک میکنیم لا اقل کمتر غصه بخوری . و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 اگه فک میکنی با گفتنش حالت بهتر میشه بگوولی اگه غیر و اینه از حرف بقیه میترسی و دلت میشکنهبیخیالبرات ... ممنون از شما و بقیه هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 توروخدا فراموش کن دقیقا دلم میخواد با دعاهاتون فراموشش کنم هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 همیشه هرجایی انسان های نا بخردی پیدا میشه .شما مشکلتو بگو تونستیم کمک میکنیم لا اقل کمتر غصه بخوری . نه خواهر آخه کسی جای من نیست درک نمیکنه هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3542 نه خواهر آخه کسی جای من نیست درک نمیکنه مطمئنی؟🙃 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
بهار۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1371 مطمئنی؟🙃 ممنون که میخوای دلداری بدی ولی نگم بهتره هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!