2777
2789

فرق ما با بقیه اینه که هیچ دعوایی نکردیم،هیچ کینه ای از هم نداریم،هیچکدوم نگفتیم دوست ندارم ولی،باید جدا شیم.

خوب میدونه بی توجهی چقد حالمو میگیره

هم دیگه رو بلاک نکردیم،اصن حرفی از کات کردن نزدیم ولی فاصله انداختیم بی هم تا جدایی آسون تر شه،ولی همه ش شکنجه ست.همش.

هر لحظه منتظر یه اشاره ام تا گریه کنم،خسته شدم ،هیچیو نمیتونم کنترل کنم،نه جهت زندگیمو نه احساساتمو. میرم دعوا کنم باهاش،نمیتونم. میرم غر بزنم،یجوری جواب میده که پشیمون تر میشم.

نه میزنه خلاصم میکنه،نه اجازه یده یه رابطه عادی داشته باشیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بلاکش کن تا سمتش نری چون این رابطه رسما کات شده یه پیام جدایی بفرست و کات کن اینجوری بهتره

دو هفته پیش این کارو کردم

بلاک هم کردم

از یجا دیه پیام داد حالش بده و فلان،نتونستم بیخیال شم و برگشتم.

فکر میکردم قراره همچی درست شه ولی این برنامه رو پیش گرفته.

دو هفته پیش این کارو کردمبلاک هم کردماز یجا دیه پیام داد حالش بده و فلان،نتونستم بیخیال شم و برگشتم. ...

بلاتکلیفی مثل راه رفتن روی طناب‌ میمونه 

هرلحظه ممکنه تو دوباره گرفتار احساساتت شی و پرت شی پایین 

برگشت به آزادی🕊

چرا میخای تموم کنی

دلایلش خیلی مزخرف و شاید برای شما مسخره باشه.

بدون حمایت پدرش نمیتونه واسه ازدواج اقدام کنه،و پدرش مخالفه.

چون من یه خاستگاری دیگه دارم که خانواده ام مصمم هستن با اون ازدواج کنم. اون پسره حمایت کل تیر و طایفه و همه رو داره و فامیلمه.

ولی کسی که باهاش تو رابطه ام از یه طایفه دیگه ست،بین ماها عیبه دختر به غریبه بدن،چه میدونم،بخاطر همین چیزشعرا

دلایلش خیلی مزخرف و شاید برای شما مسخره باشه.بدون حمایت پدرش نمیتونه واسه ازدواج اقدام کنه،و پدرش مخ ...

جنس نیستی که به کسی تورو بدن 

اگه به اکست هم برنگشتی با کسی دوست نداری ازدواج نکن

برگشت به آزادی🕊

جنس نیستی که به کسی تورو بدن اگه به اکست هم برنگشتی با کسی دوست نداری ازدواج نکن

بهم این حقو میدن با پسر فامیل ازدواج نکنم

ولی این حقو نمیدن با پسر غریبه ازدواج کنم‌.