2777
2789
کدوم ویلا؟اهاا باغ لواسون چشمم سری بعد شماروم دعوت میکنیم جوج بزنیم با فینگر فود و... غذاهای عجیب غر ...

ارشام جان دوست مجرد کیس مناسب برای منم دارن کنار بزارااا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر و هم میشه ولی میدونی حرفایی که پشتت درمیاد تیکه هایی که بهت میچسبونن، اره دیدم از این نوع ادما ...

آره میشه، ولی خیلی سخته، خیلی دلایل زیادی میخواد. 

اگه می بینی دوستت اونی که میخوای نیست، وقت و روح و روانتو هدر نده.

به خودت ارزش قائل باش همچین ادمایی زبونشونم.... حال بهم زنه ولش کنا

اونو که هستم ولی واقعا بهم برخورد من دختری بودم که اصلا به هیچکس رو نمیدادم بعد این بعد شارژ بیست تومنی معرکه راه انداخته 

بعد به من میگه ارههههههه تو با هزار نفر بودی و فلان بسان 

آره میشه، ولی خیلی سخته، خیلی دلایل زیادی میخواد. اگه می بینی دوستت اونی که میخوای نیست، وقت و روح و ...

خیلی سخته بعد از طلاق دیگه کسی ترو به چشم یه ادم کامل نمیبینه نمیدونم چجوری بگم ولی نیمی از وجودت و عزت احترامی که بقیه برات میزارن و از بین میبره 

بله، فکر زیاد کردم واقعا با موندن کنار هم به نتیجه نمیرسیدیم 

عزیزمن داغونه این کلا بندازش دور

چند وقتیه کلا غیدشو زدم اصلا نفهمیدم چی شد و من کجای داستان بودم 

این اول به تمام دوستام پیشنهاد داده بود و در نهایت سراغ من اومده بود و همین دوستام بعد اینکه گفتم میخوام ولش کنم کلی بهم توپیدن و گفتن دارم پسر مردمو خورد میکنم 

این پسر یه تنه هممون و بازی داد و من هنوزم نمیفهمم چی بینشون گذشته

اره برو دنبال استعدادا و هنرای خودت

جالبه بعد چندتا دختره اومدن گفتن اره فلانی دوست پسر تو بوده اینا منم گفتم اره بعد دیدم یه گروه زدن راجع به این ادمیناش دوتا دختر بودن بعد دیدم کلی ادم گفتن اره فلانی با مام بوده اره اون فلانه بسانه منم گفتم مدتی باهاش بودم و ادم به درد نخوریه 

اخرش گروه و هک کردن و رفیق پسره اومد از من کلی بازخواست مرد که چی گفتی اینا 

تهش فهمیدم ادمین اش اصلا پسره رو نمیشناختن 

واقعا نفهمیدم چی شد یا اینا کلا یه جورین یا من کم دارم