بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرااا تینو میگی سیاه بختی چیه... این حرفا چیههههه... از ی طرف بهت تسلیت میگم خدا بهت صبر بده غسل صبر زیاد بکن و روحش شاد باشه... و اینکه قسمت بوده دیگه این شاید ب ظاهر برات بد بوده ولی حتما توش ی حکمتی بوده برای همه مردن برای همه هست باید قبولش کرد حالا دیر یا زوووود خودتو ناراحت نکن بعد ی مدت ب نبودش عادت میکنی... من خودم سه تا عزیزانمو از دست دادم
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
منم پدرمو خیلی ساله از دست دادم ولی این امیدزندگیم بود دلیل خنده هام بود شوق بیدارشدن و نفس کشیدنم ب ...
نهههه عزیزم چرااا اینقوپدر خودتو ناراحت میکنی درسته بهش امید داشتی و زندگیت بووود ولی بازم پسرهای خوب هستن ک تورو خوشحال کنن ... اصلاا تو برای خوشحال بودن ب کسی نباید تکیه کنی خودت خودتو خوشحال کن هییییچ وقت هیج کجا برای خوشحال و شادی و زندگیت کسی رو دلیل ندون خودت باید خودتو شاد نگهداری... حالا قسمت بوده دیگهههه از تو بدتر خانواده شن ک ناراحتن... اتفاقاااا تو باید ب اونا دلداری بدی... خودتو ننداز و ب زندگیت ادامه اشکال نداره براش حتی تا یکسالم ب سوگ بشین و گریه کن... ولی دلیل شاد بودن توووو اون یا هر کس دیگه ای نیییس... اینو بعدا میفهمی خودت
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
چکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭 دوس دارم بمیرم دگ نفس نکشم زندگی بعد اون جهنمه همه چی هنه ی عطرا همه لباسا ...
دورت بگردم خدا بهت صبر بده میدونم خیلی سخته چند روز پیش همین اتفاق برای دختر همسایمون افتاد و نامزدش فوت کردن نمیدونم چی باید بگم ک آرومتر بشی فقط باید زمان بگذره چون حال تو الان وحشتناک بده