2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
عه چه جالب شکر گذاری کردی🥹ان‌شاالله شما هم برای من دعا کن🤍دعا میکنم هرچی به صلاحته همون بشه

چشم عزیزم 

.ننن🥺🥺لطفااا دعام کن حاجت دلم با صلاح خدا یکی بشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا شکرت پیشاپیش بابت اینکه دیگه قرار نیس دزد بکشم 

خدایا شکرت بابت اینکه دیگه صبح ها با درد قرار نیس پاشم 

خدایا شکرت که دیگه به مرگ فکر نمی‌کنم 

خدایا شکرت که همه چی رو راحت میخورم 

خدایا شکرت پیشاپیش که راحت میخندم

🥺🥹

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

خدای مهربونم شکرت که دارمت 

خداجونم شکرت که هستی 

خداجونم شکرت بابت خانواده ام

خدای من شکرت برای تمام کسایی که دوسشون دارم و دوسم دارند 

خدای بزرگ ممنونم ازت بابت تمام نعمت هات 

خداوندا سپاسگزارم برای سلامتی 

خدا شکرت بابت تخت خواب نرم و سقف بالای سر 

خدای زیبای من ممنونم بابت اینکه اجازه شکرگزاری ات رو به ما میدی و ما رو لایق تشکر کردن ازت میدونی

ان شاءالله که برسی گلمولی ی لحظه خندم گرفت آخه باور کردم😂🤦‍♀️

اشکال نداره😂دعا کن برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایا شکررررت بخاطر تن سالمی که بهم دادی 

خدایا شکرررررت که پدر مادرم صحیح وسالم بالا سرمون

خدایا فقط تا قبل عید یه کار خوب میخوام هیییییییییچ کاری پیشت نشد نداره به بزرگیت قسمت میدم برام جور کن منتظر معجزه های قشنگت هستم

خدایا شکرت برای نفس کشیدنمون

خدایا شکرت برای طپش قلبمون

خدایا شکرت مارو توو این کشور،سرسخت و قوی آفریدی

خدایا شکرت برای تک تک سلولای بدنمون

خدایا شکرت برای سلامتیمون و اگر جایی از بدنمون احتیاج به درمان داره با انرژی بی‌کران خودت سلامتی بده لطفن

خدایا شکرت دمت گرم برای همه نعمت‌های بی انتهات

خدایا شکرت بابت وجود نازنینت،اینکه دارمت خداجونم هزاران بار شکرت،شکرت خدایا بابت سلامتیم،بابت مال پربرکتم،بابت همسر خوب و پاک و سالمی که قسمتم کردی،بابت فرزند سالم و باادبی که بهم نعمت دادی،خداجونم شکرت بابت مشتری های پولداری که سر راهم قرار میدی،شکرت بابت اینهمه سفارشی که گرفتم،شکرت که همشون رو به موقع آماده میکنم،شکرت که رانندگیم عالی شد و انقدر قشنگ رانندگی میکنم،شکرت همه مشتری هام باهام تسویه کردن،شکرت کارتم پر پوله،مرسی بابت همه چی،تو بهترینی عاشقتم