2777
2789
عنوان

رفتم سونو گفت جنین ضربان نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
آره گفت فردا یه سونو دیگه بده ولی میگفت برو بیمارستان برای سقط گفتم نمیرم میخوام تو خونه سقط کنم

هفتت پایینه با قرص سقط میشه دکتر به من قرص زیرزبونی داد ۱۲ هفته تو خونه سقط شد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بهش گفتم قرص بده میخوام تو خونه سقط کنم میگفت نه باید بری بیمارستان

عزیزم ببین دکتر منم گفت برو بیمارستان رفتم دکتر اونجا  بهم گفت هفتت پایینه با قرص سقط میشه و همونطورم شد تازه من بسختی خونریزی افتادما فقط درد داشتم ولی کامل سقط شد

من سه هفته دیگه نوبت ان تی داشتم امروز که گفت ضربان نداره شوکه شدم

هییی چه قدر من و شوهرم غصه خوردیم بارداری اولم بود۷ هفته سونو داده بودم همه چی خوب بود ولی خب با ذوق و هیجان رفتم انتی که گفتن ضربان نداره دنیا رو سرم خراب شد کارم شب و روز گریه بود ولی خب گذشت الانم دخترم رو دارم ناراحت نباش اگه همچین اتفاقی هم برات افتاده باشه بخدا توکل کن خودش جاشو بزودی پر میکنه برات

عزیزم ببین دکتر منم گفت برو بیمارستان رفتم دکتر اونجا بهم گفت هفتت پایینه با قرص سقط میشه و همونطور ...

منم لکه بینیم خیلی کمه.کاش دارو بدن تو خونه سقط کنم شهر غریبم هیچ کس اینجا ندارم دخترمم این ویروس جدید گرفته هیشکی هم نیست دخترم نگه داره من برم بیمارستان برای سقط

هییی چه قدر من و شوهرم غصه خوردیم بارداری اولم بود۷ هفته سونو داده بودم همه چی خوب بود ولی خب با ذوق ...

خدا دخترت حفظ کنه .منم یه دختر دارم .ولی خوب برای اینم ذوق داشتم خیلی شوکه شدم امروز

منم لکه بینیم خیلی کمه.کاش دارو بدن تو خونه سقط کنم شهر غریبم هیچ کس اینجا ندارم دخترمم این ویروس جد ...

من حتی لکه بینی هم نداشتم هیچی بزور قرص به خونریزی افتادم انشالله که با قرص حل میشه

خدا دخترت حفظ کنه .منم یه دختر دارم .ولی خوب برای اینم ذوق داشتم خیلی شوکه شدم امروز

مرسی گلم خدا دختر شما رو هم حفظ کنه😘