2777
2789

خانوما چیکار کنم نیاز به معجزه دارم تو زندگیم😭معجزههههههه😭😭😭😭😭

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذر دعا سلامتی امام مهدی

همون اللهم کل لولیک حجت بن الحسن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

فعلا که گره کوره نمیدونم چی بگم چی به صلاحمه چی نیست آینده چی میشه چیکار کنم چیکار نکنم نفسم بند میاد سرم درد میکنه کمکککک

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
مطمئنا اول و آخر توکل به خدا ولی توسل به حضرت علی اصغر هم واسم جواب داده البته بستگی به اعتقادات هم ...

چه طوری توسل کردی؟

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

مطمئنا اول و آخر توکل به خدا ولی توسل به حضرت علی اصغر هم واسم جواب داده البته بستگی به اعتقادات هم ...

راست میگه من برای دخترم شیر نذر کردم سه کیلو تبش کم شد خیلی شدید بود گرچه دکتر و دوام موثره ولی خب حالش دیگه اونقد وخیم نبود

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نذر دعا سلامتی امام مهدیهمون اللهم کل لولیک حجت بن الحسن

سلام شما جوری دعای سلامتی امام زمان نذر کردین و حاجت گرفتین؟چندتا؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
نذر دعا سلامتی امام مهدیهمون اللهم کل لولیک حجت بن الحسن

حاجت بزرگ‌گرفتین؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
سلام شما جوری دعای سلامتی امام زمان نذر کردین و حاجت گرفتین؟چندتا؟

۱۲ تا نذر کردمممم

والا انقدر امام مهدی مهربونه با ۱۰ تاشم حاجت گرفتم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂