کراش زدم رو یه بازیگر ایرانی و واسه همین اکسپلورم پر شده ازش نمیتونمم بگم کیه یعنی نمیخوام ولی انگار روز به روز این حسه شدید میشه انگار حس میکنم نمیتونم رو فرد دیگه کراش بزنم این با بقیه فرق میکنه و خیلی آزار دهندس که شاید هیچوقت نتونم از نزدیک ببینمش و آدم قابل دسترسی نیست 🥲 حس عجیب و در عین حال بدیه نمیدونم اسمشو بزارم چی یه فیلمی ۳ ساعته رو چون این شخص داخلش بازی کرده دوبار پشت هم میبینم یه کلیپشو ۵ بار پست هم مبینم سیر نمیشم تو فیلم های عاشقانش انگار حسودی میکنم و راه دست کشیدن رو بلد نیستم راه کاری نداره؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...