2777
2789
عنوان

حالم بده🤕🖤

90 بازدید | 16 پست

کراش زدم رو یه بازیگر ایرانی و واسه همین اکسپلورم پر شده ازش نمیتونمم بگم کیه یعنی نمیخوام ولی انگار روز به روز این حسه شدید میشه انگار حس میکنم نمیتونم رو فرد دیگه کراش بزنم این با بقیه فرق میکنه و خیلی آزار دهندس که شاید هیچوقت نتونم از نزدیک ببینمش و آدم قابل دسترسی نیست 🥲 حس عجیب و در عین حال بدیه نمیدونم اسمشو بزارم چی یه فیلمی ۳ ساعته رو چون این شخص داخلش بازی کرده دوبار پشت هم میبینم یه کلیپشو ۵ بار پست هم مبینم سیر نمیشم تو فیلم های عاشقانش انگار حسودی میکنم و راه دست کشیدن رو بلد نیستم راه کاری نداره؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منطقی فکر کن و بیخیال این توهمات شو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منطقی فکر کن و بیخیال این توهمات شو

حالا اصلن توهم ولی یه مدال دارم 

که تاحالا روی اعضای بی تی اس کراش نزدم😂💔

سخته خدایی بیخیال یه خیال شدن

😂😂😂😂😂 همینطوره اونا بدترن نمیشه طرفشون رفت

من والا تو دلمه دیگه کسی بگه از اون شخص بدش میاد جبهه نمیگیرم براش 😂💔حالا  آدم جرعت میکنه به اونا بگه من از فلانی بدم میاد میخان دو نصف کن آدمو

من والا تو دلمه دیگه کسی بگه از اون شخص بدش میاد جبهه نمیگیرم براش 😂💔حالا آدم جرعت میکنه به اونا ...

😂😂😂😂دقیقا خیلی وحشی هستن،ولی چند ماه دیگه با خودت میگی چه کسخلی بودم رو این بازیگره کراش زده بودم ،برا همین میگم زودتر از این منجلاب بیا بیرون دختر😂😂

😂😂😂😂دقیقا خیلی وحشی هستن،ولی چند ماه دیگه با خودت میگی چه کسخلی بودم رو این بازیگره کراش زده بود ...

ولی خب هنوزم بعضیاشون هستن که هنوزم دوستشون دارم 

نه من فقط سر ینفر اینطوری گفتم به خودم از بقیه راضیم 🫣😂

این جدیده خیلی زیادی تو دلم رفته امکان داره تا یکسالم طول بکشه آخه سابقه دارم اینطوری 😂💔

😂😂😂😂دقیقا خیلی وحشی هستن،ولی چند ماه دیگه با خودت میگی چه کسخلی بودم رو این بازیگره کراش زده بود ...

نه ولی این یکی چند ماه دیگه یا شاید سال های دیگه هم لین حرفو نزنم شاید کم رنگ شه یا یادم بره ولی پشیمون نمیشم