2777
2789
نه هرکی رفته راضی بوده

😞😂💔

تموم این پنج ماهیی که امیدوار بودمو دود کردی🤣

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

دقیقا منم همون تاریخ رفت و برگشت ولی من قبول کردم و دوباره چند روز بعد رفت ای خدااا💔💔💔💔💔💔

بنظرم کسی ک میره دیگ نباید قبول کرد مگه ادم تف میکنه باز میره میخوره😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بعد یک سالمث سگ پشیمون شده مث سگ

کی بوووود 

خودش رفته بود؟

برگشت طرف قبول کرد؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ارهضعیف بود، عرضه نداشت پای عشقمون وایستهوقتی پشیمون شد و برگشت که خیلی دیر شده بود و من بعد از مدت ...

دوروبریاش مانع بودن؟برگشت چی گف

کی بوووود خودش رفته بود؟برگشت طرف قبول کرد؟

اره گفت یا من یا خانوادت  خانوادم راضی نبودن منم گفتم خانوادم اونم بلاکم کرد😂😂😂😂😂😂😂بعد تکس داد حالم خوب نیست 

نه هنوز قبول نکردم 

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

صد در صد برنمی‌گردم ولی فکر نمیشه نکنم چون ازش شکست

رابطتون جدی بود ؟

دوروبریاش مانع بودن؟برگشت چی گف

اره

هم دانشکده ای بودیم

خانواده اش مخالفت کردن، خیلی زیاد هم رو دوست داشتیم

بعد که برگشت گفت تو رو توی زندگیم میخوام نه اونا رو

حرفش رو باور کردم، اما دیر شده بود

اصولا وقتی یه جدایی پیش میاد اولاش دختر خیلی دپرس میشه و حالش بد میشه ولی بعد از چند ماه به روال عادی زندگیش برمیگرده 

برعکس پسرا اول خیلی خوشحالن که آخ جون دوباره سینگل شدم آزاد شدم و این چیزا ولی تازه بعد از چند ماه میفهمن چی رو از دست دادن و دوباره شروع میکنن پیام دادن و این چیزا 

شاید دلیلش همچین چیزی باشه

ارههم دانشکده ای بودیمخانواده اش مخالفت کردن، خیلی زیاد هم رو دوست داشتیمبعد که برگشت گفت تو رو توی ...

میشه بگی چقد بعد برگشت

پسر خالم بود خیلی مودی بود قصد ازدواج داشیم

💔💔💔واای متاسفم عزیزم

خدا به قلبت آرامش بده