2777
2789

من فقط کیک یک تخم مرغی خوب درست یکنم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسفنجی؟

نه تو آپارات زدم کیک یک تخم مرغی..............از روش فیلم گرفتم همیشه همونو درست میکنم....تو گوشیم دارم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من کیک پز حرفه ای نیستم اما با آموزش بانو یزدی خیلی اوکی شده کارهام و راحت کیک خامه ای درست می‌کنم.h ...

ب سوالای من میتونی جواب بدی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من کیک پز حرفه ای نیستم اما با آموزش بانو یزدی خیلی اوکی شده کارهام و راحت کیک خامه ای درست می‌کنم.h ...

تو قالب ۲۵گرد کیک اسفنجی میخام بزنم برای چند نفر کیک میده؟چند کیلو کیک میده؟ قد کیک خیلی بند میشه؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

تو قالب ۲۵گرد کیک اسفنجی میخام بزنم برای چند نفر کیک میده؟چند کیلو کیک میده؟ قد کیک خیلی بند میشه؟

ببین سانت قالبم رو نمی‌دونم اما کیک اسفنجی چون آرد کمی داره و بیشتر پف هست من با چهار تا تخم مرغ و صد گرم آرد کیکی که درست می‌کنم به دو قسمت تقسیم میشه تو قالب بیست سانتی. من دو بار درست می‌کنم کیک چهار لایه بعد خامه کشی حدود دو کیلو و دویست میشه

کیک چهار تخم مرغی قد کیک حدودا دو برابر میشه تو فر. نفری هم دویست گرم کیک حساب کنی دو تا کیک سه لایه فیلینگ میده و برای ده نفر کافیه

ببین سانت قالبم رو نمی‌دونم اما کیک اسفنجی چون آرد کمی داره و بیشتر پف هست من با چهار تا تخم مرغ و ص ...

اها اون قد بلند میشه این خانم از من قد کوتاه خواسته ۳ لایه دو فیلینگ میحاد