خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه تو آپارات زدم کیک یک تخم مرغی..............از روش فیلم گرفتم همیشه همونو درست میکنم....تو گوشیم دارم
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
تو قالب ۲۵گرد کیک اسفنجی میخام بزنم برای چند نفر کیک میده؟چند کیلو کیک میده؟ قد کیک خیلی بند میشه؟
ببین سانت قالبم رو نمیدونم اما کیک اسفنجی چون آرد کمی داره و بیشتر پف هست من با چهار تا تخم مرغ و صد گرم آرد کیکی که درست میکنم به دو قسمت تقسیم میشه تو قالب بیست سانتی. من دو بار درست میکنم کیک چهار لایه بعد خامه کشی حدود دو کیلو و دویست میشه