2777
2789

آبیش برای پوست خشک و معمولیه و استفاده کردمو خوب بود 

قهوه ایش روشن کننده است فقط میترسم پوستمو خشک کنه 

چه کنم؟ 

آبیش رو من دارم واسه پوست چرب و آکنه دار 

خیلی اوکیه

ولی یه ذره خشک میکنه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبیش رو من دارم واسه پوست چرب و آکنه دار خیلی اوکیهولی یه ذره خشک میکنه

چه قیمت و چه کاربردی داره؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
ولی روش نوشته برای پوست خشک و معمولی که

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چه قیمت و چه کاربردی داره؟

قیمتش صد و خورده ای فکر کنم باشه من تو تخفیف خریدم دقیق یادم نیست 

کاربردش که دقیق نمیدونم ولی واسه پوست چرب و جوش داره دیگ...قدرت پاک کنندگی خوبی هم داره من راضیم 

توی نت سرچ کنید دقیق تر میاد