2777
2789
ممنون دعا کن😘 الان ازمون ازمایشی دادم از ۷۵ درصد مطالب نمرم شد ۱۸۷حالا مرور نکردم خیلیاشو

مهم نباشه بخدا انقد مطالبش آسونه اصلا در حد کنکور سخت نیست .

فقط باید خوند 

اگر بخونی راحت 80 درصد سوالات رو جواب میدی

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
نه بیشتر نمیشه اون دولت قبل بود نیرو زیاد جذب میکرد اینا بودجه ندارن

چی بگم والا انشالله بتونیم قبول شیم...

اگه اسفند برگزار کنن مثل پارسال من کلا ۵۶ روز وقت دارم برای خوندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهم نباشه بخدا انقد مطالبش آسونه اصلا در حد کنکور سخت نیست .فقط باید خوند اگر بخونی راحت 80 درصد سوا ...

اره دقیقا بعضی درسا رو انقد خوندیم دیگه مطالبشو حفظ شدم مثل اندیشه و قانون و...

♥️♥️🌹🌹 ممنون ازت

اسی اگه خبری شد تاپیک زدی منم تگ کن،منم میخوام شرکت کنم ولی از هیچیش خبر ندارم،ترم آخر هستم نمیدونم میتونم شرکت کنم یا نه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
مثلا چقد بخونی ۸۰ درصد رو جواب میدی؟

همون دوماه 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟