2777
2789
عنوان

ارتعاش اسم😶

126 بازدید | 16 پست

تازه یکی از بچه ها تایپیک زده بود راجبش رفتم سرچ کردم برا من میگه از کودکی تا مادام العمر بدبختی پشت بدبختی 😂😶میگه غیر ممکنه بدبخت نشی . راست هم گفته   از کودکی تا الان همین بوده ولی دوست ندارم تا مادام العمر بدبخت باشم اسمم نمیتونم عوض کنم چون مذهبیه😐😑☹️☹️☹️

...........⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️..............

واقعا چون مذهبیه نمیشه؟؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حرفا صرفا این حس رو بهتون منتقل می‌کنن باعث میشه بهش باور داشته باشید براتون اتفاق بیفته 

شنیدم میگن زینب ها زهرا ها ولی خب اصلا درست نیست

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

ارتعاش اسم به نظرم کلاهبرداریه جدیدهالان شما دوتا گوسفند داشته باشییکیشونو ملاصدرا صدا کنی، یکیشونو ...

منم اعتقاد نداشتم ولی اسم خودمو دوستامو زدم واقعا درست میگف

...........⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️..............