2777
2789
قبلا نداشتم اما الان دارم خیلی سخته، البته بجز تلفن کارتی پادگان ارتباطی بینمون نیست دارم میمیرم از ...

چن وقته رفته سربازی

هر روز زنگ میزنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن وقته رفته سربازیهر روز زنگ میزنه؟

11روز فردا میاد مرخصی ایشالله، نه اجازه اش نمیدن هر روز زنگ بزنه دیروز زنگ زد گفت پنج شنبه مرخصیم میدن

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
قبلا نداشتم اما الان دارم خیلی سخته، البته بجز تلفن کارتی پادگان ارتباطی بینمون نیست دارم میمیرم از ...

پارتنرت سربازه؟ من قبلشم لانگ بودم الانم سربازه بازم مثل قبل ولی خب خیلی بدتر

11روز فردا میاد مرخصی ایشالله، نه اجازه اش نمیدن هر روز زنگ بزنه دیروز زنگ زد گفت پنج شنبه مرخصیم می ...

ایشالا به سلامتی 

تموم کنه بیاد 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ایشالا به سلامتی تموم کنه بیاد

مرسی عزیزم ایشالله البته فقط آموزشی پیشم نیس اما باز اونم سخته، برامون دعا کنید بهم برسیم

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊