2777
2789
عنوان

بنظره شما کارم درسته دست از سرم بر‌میداره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست

عزیزم اولن شما م رل داشتی و بهش متعهد بودی و قرار ازدواج گذاشتین خیلی اشتباه کردی عکستو دادی ب کس دیگه الانم مسئلت شخصیه و چیزیه ک گذشته اما ب نظر من این دعا هارو ول کن.

برا رلت اینو بگم(کسی ک بخاد بیاد میاد حتی بدون دعا)

برای اون پسر غریبه هم میتونی قانع کننده جوابشو بدی و بگی خانوادم منو شوهر دادن لطفن دست از سرم بردار 

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی میترسم ی اتفاقی بیوفته و نشه😭😭خیلی دوسپسرمو دوس دارم بخدا بدون اون میمیرم خیلی میترسم

نه انشالله اتفاقی نمیفته و بهم میرسید

اخه کی حرف یه مواد فروش معتاد رو قبول میکنه؟؟

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
عزیزم اولن شما م رل داشتی و بهش متعهد بودی و قرار ازدواج گذاشتین خیلی اشتباه کردی عکستو دادی ب کس دی ...

اون‌پسره دیونس قبول نمیکنه بیرون منو که میبینه میگه اگه بفهمم با کسی هستی هم خودتو هم پسره رو میکشم تهدیدم میکنه

ی بار ب پلیس گزارش دادم پیگیری نکردن خیلی میترسم

اون‌پسره دیونس قبول نمیکنه بیرون منو که میبینه میگه اگه بفهمم با کسی هستی هم خودتو هم پسره رو میکشم ...

این بار اگ این حرفارو زد با گریه و اضطراب برو کلانتری

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

مدرک داره میتونه‌پیام و عکسامو نشونشون بده

تو هم میتونی شکایت کنی به جرم اخاذی

۶ماه حبس داره و جریمه نقدی

معتاد از پلیس میترسه

کافیه پلیس ببینه دیگه سمتت نمیاد

فقط ازش خواهش و اینا نکن چون نقطه ضعف بهش میدی و میفهمه ترسیدی

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
پسره خیلییی بی خانوادستخیلیم دیونه س هرکاری ازش بر‌میادی بار ب پلیس گزارش دادم اما اصن‌پیگیری نکردن

مواد فروشه خو 

تهدید کن

بابات دمش رو بچینه یا داداشت

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

نه قراره بهار بیادولی به‌مامانش گفته زنگ زد ب مادرم که بهار‌میایم همو میشناسن قبلا همسایه بودیم

اهااا یادم اومد اره راست میگی 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم