2777
2789
عنوان

دوست سم من

96 بازدید | 12 پست

من هیچ وقت خودمو نمیگیرم ولی هر کی گیرم افتاد از اینا بود ک دمشو برام بالا می‌گرفت. مثلا میگم اوو فلانی چه خوشگله میگه نه اونقدرم .میگم چقد خوشمزه اس میگه نه اونقدر .میگم چه لباسای قشنگی میگه مد نیست . نمیدونم والا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تعبیر زشتیدمشو میگیره بالا یعنی چیبیچاره دوستات

بیچاره من .تو هر چی تو ذوق من میزنن ..اینهمه احترام گذاشتم بهشون هیچ وقت تو ذوقشون نزدم هیچ وقت ایراداشونو ب روشون نیاوردم بسه دیگه اینا اصن دوست نیستن کم کم کات میکنم باهاشون بیچاره من که دستم نمک نداره

نگاه مشکل از توعه راستش نه اون فقط نظرشو میگه اگر پیش بقیه مدلش گرم بود و مهربون اینا ولی پیش تو نه ...

مشکل از من برا چیه من وقتی لباسی میخرم حق نداره بزنه تو ذوق من از همه چی ایراد بگیره البته تقریبا میدونم چرا اینجوری شده یه ساله دستم بشکنه  ‌.. بله با من اینجوریه فقط.  نی نی سایت کلا ساز مخالف میزنن کافی بود تاپیک برعکس میزدم میگفتم من اینکارو میکنم همه میریختن سرم که تو چقد بدی .

بیچاره من .تو هر چی تو ذوق من میزنن ..اینهمه احترام گذاشتم بهشون هیچ وقت تو ذوقشون نزدم هیچ وقت ایرا ...

عزیزم طرحواره محرومیت عاطفی داری احساس میکنی هیچکس دوستت نداره. چه اشکالی داره وقتی بگی فلانی خوشگله بگن نه تا اون حد. اختلاف نظر به معنی این نیست دارن خودتو میکوبن.شما چون خودت با مخالفت دیگران اذیت میشی دلت نمیاد با کسی مخالفت کنی اما بقیه اینطور نیستن الان من اگه هر چی گفتم دیگران تایید کردن احساس میکنم انقدر خرفت شدم که نمیخوان باهام بحث کنن فرتی میگن همونه که تو میگی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
عزیزم طرحواره محرومیت عاطفی داری احساس میکنی هیچکس دوستت نداره. چه اشکالی داره وقتی بگی فلانی خوشگله ...

هر چی هست با من اینجوریه ‌‌. نظرشو وقتی میگه که از ده بار حداقل ۵ بار بگه نه خوب نیست نه قشنگ نیست. وای جرا اینجوری میخوری وای این چیه پوشیدی وای چرا گوشیتو عوض نمیکنی وای خسته نمیشی از این کفشت وای ارایشت ضایس وای نمیخوای کار کنی ؟وای چقد خر میزنی . نظرش نیست اینا و الا یه شال زرشکی ساده میگم چه خوشرنگه ترند امسالم هست نمیگفت نه نیست ‌این دیگه چیه؟ چطور با بقیه اینجوری نیست اصلا مخالفت نمیکنه شعور ی چیزه حتی وقتی نظری ام نمیخوام ازش حرف میزنه لباس میگیرم این چ لباسیه مد نیست😑پالتو مگه مد داره تازه خیلی ام مد شده امسال . آدم که ببخشید یابو نیست بگه نظرشو میده اختلاف نظر داره کلا با من اینجوریه .با بقیه بچه ها که خوبه 

مشکل از من برا چیه من وقتی لباسی میخرم حق نداره بزنه تو ذوق من از همه چی ایراد بگیره البته تقریبا می ...

تحمل انتقاد نداری پس نظر نخواه 

دوم وقتی با یکی حال نمیکنی یا می‌دونی طرف با تو حال نمیکنه  مگه مجبورت کردن باهاش بری بیرون 

سوم آره اون حق نداره بزنه تو ذوقت توهم حق نداری پشت سرش این مدلی حرف بزنی حداقل هرجوری هست جلوی روته اینطور نیست؟ 

چهارم نه عزیزم تاپیک برعکس هم می‌زدی میگفتم مشکل از تو نیست اگر دو رو بازی در نیاوردی فقط نظرتو دادی

تحمل انتقاد نداری پس نظر نخواه دوم وقتی با یکی حال نمیکنی یا می‌دونی طرف با تو حال نمیکنه مگه مجبور ...

من حتما ی چیزی فهمیدم که گفتم و الا آدم فرق کسی ک نظر میده با فرق کسی که مرض داره رو میفهمه .هیت یه چیزه انتقاد ی چیزه . دو سه تا دیکه دوست دارم کلا فرق میکنیم از لحاظ فرهنگی اونم بعضی اوقات مخالفه چرا نگفتم اونو.چون این اینجوریه منم تو اون جمع صرف خطابم با اون نیست هزار بارم شده خودش نظر داده بدون اینکه بهش بگم تو نظرت چیه .. حتی پریده بین حرفم ‌.. چند نفریم و نمیتونیم بگم تو نیا چون من از تو صرفا خوشم نمیاد دوستیمون خوب بود تا قبل کنکور نرمال مث هزار تا دوست دیگه. شما از کجا میدونی پشت سر نمیگه؟‌ و فقط تو روعه .اتفاقا اصلا آدم مظلوم و یه رویی نیست پیش منم چند بار میخواست از اون یکی رفیقمون بد بگه ..