2777
2789

تازه خونه گرفتم از قضا نزدیک خونه خالمه

خالم هر یک روز درمیون با دخترش میاد خونمون

مثلا ساعت ۵ عصر میاد تااا ۹

یا ۴ میاد تا ۸ اینا

هربار میوه و چای و شام تا جایی که داشته باشم میارم ولی کارام همه میمونه

نمیدونم چجور واکنش نشون بدم

منم اصلا نمیرم خونشون چون کار دارم و اصلا خودشم دعوت نمیکنه

چیکار کنم؟

بدبختی میدونه همیشه هم خونه ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی ادما معنی رفتار رو نمیدونن باید به زبون بیاری

منم تایم کارم یه همکاری دارم ک میاد میشینه چرت و پرت میکه نمیزاره تمرکز کنم بارها سعی کردم با بی محلی حالی کنم خوشم نمیاد اما نمیفهمه تصمیم گرفتم مستقیم بگم وقتمو نگیر

اون قسمت پایتخت که پنجعلی میگه نقی ناراحته برید از اینجا رو هربار پخش کن

واییی😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خونه کوچیک و حیاط دارهباز نکنم میفهمه شنیدم و باز نکردماز ماشین پیاده میشن قبل زنگ زدن صداشونو میشنو ...

خوب بفهمن ،بگو کلاس دارم هندزفری تو گوشمه ،چندبار بگی حل ،خجالت نکش ،روت بشه،وگرنه بیچاره ایی 

خونه کوچیک و حیاط دارهباز نکنم میفهمه شنیدم و باز نکردماز ماشین پیاده میشن قبل زنگ زدن صداشونو میشنو ...

بگو حمام بودم 

بگو خواب بودم سرم درد می‌کرده قرص خواب خوردم 

یا بگو نوبت دندون پزشکی داشتم 

ولی در و باز نکن...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨