2777
2789
عنوان

شما باشین اتاقتون رو عوض میکنین

145 بازدید | 9 پست

تو اتاقم تو خوابگاه با ی دختر دوست شدم ک اولا فقط میدونم سیگار میکشه میرفتیم پارک پشت خوابگاه سیگار می‌کشید ولی چن روز پیش رفتیم پارک دور تر از خوابگاه ک گل پیدا کنه تا برا استرس امتحانا بکشه و کشید

از اتاقی ک توشم راضیم ولی مامان و روانپژشکم گفتن با دختره قط رابطه کن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره عوض کن اتاقتو

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

همه اتاقا یه آشغال اینجوری توشون هست باید قدرت نه گفتنت بالا باشه

من یه هم اتاقی داشتم خودزنی مي کرد

هر روز یجاشو تیغ میزد

اتاق بغلیمون هم یه دختر زباله تن فروش عوضی داشت 

باید یاد بگیری با هر کسی صمیمی نشی 

دوری و دوستی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

آدم ها رو از روی دوستاشون می‌شناسن 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷