2777
2789
تروخدا بسههع کم اینجو بگوو🤣

حقیقته، ما ها فقط به بن بست میخوریم

ازاین وعده‌اي سرخرمن، جهت آرام کردن دلمون وفرار

از واقعیت ، به کلمه های اینشالله و ...،دلمون را آرام

میکنیم،درصورتی واقعیتت این نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقته، ما ها فقط به بن بست میخوریمازاین وعده‌اي سرخرمن، جهت آرام کردن دلمون وفرار از واقعیت ، به کل ...

چی بگم طرز تفکرمون یکی نی

قبول ندارم..

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

صبر ،تا کی. تحمل تا کی. ؟

تاوقتی‌که‌برای‌بدست‌اوردنش‌حریص‌نباشی‌اینقدر

اول‌خداروببین‌بعد‌خواستتو

خداروببینی‌الان‌واسه‌این‌همه‌نشدنه‌هم‌میگی‌دمش‌گرم‌مصلحتم‌این‌بود

نه‌اینکه‌بگی‌نمیشنوه

من‌خودم‌خیلی‌خستم‌زیاد

ولی‌هررروز‌میگم‌هرچی‌سختی‌بود‌تو‌مسیر‌من‌و‌قوی‌ترم‌کرد

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تاوقتی‌که‌برای‌بدست‌اوردنش‌حریص‌نباشی‌اینقدراول‌خداروببین‌بعد‌خواستتوخداروببینی‌الان‌واسه‌این‌همه‌نش ...

بحث قوی شدن یا نشدن نیست

بحث افریده های خداست ، که هرچه داد میزنن، کمک وحمایت میخان، اینگار رهاشدن کرده

بحث قوی شدن یا نشدن نیستبحث افریده های خداست ، که هرچه داد میزنن، کمک وحمایت میخان، اینگار رهاشدن کر ...

اتفاقا‌هست‌

و‌همه‌ی‌اینها‌به‌مصلحتمونه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"