2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم  ولی چون نمیخوام اذیت بشم اینجا میگم خب؟ 

از قبل تایپ شده است دوستان 

اهل پربازدیدشدن هم نیستم پست اول میگم 

اگه هستی لایک کن 

ببینید من اصلا حوصله اش رو ندارم بعد استاد زیستمون که مرده ست من امسال دوازدهمم  و18 سالمه   بعد اون 42 سالشه  مجردم هست بعد میگه آره توتنها دختری هستی که من به تنهایی راه دادممم  و تو بابقیه شاگردام فرق داری آرامش منی و  اونا فقط شاگردند و احترام ریادی بهت قائلم حتی به عکس پروفایلمم گیر میده واقعا اعصابم رو خراب کرده از دست قربون صدقه هاش تروخدا بگید من چه واکنشی نشون بدم؟؟ 😐 

به خدا بهم دقیقا آمار خودش رو میده که جزوه تایپ میکنم یه بعد لپ تاب هست یه بعد خودم یه بعد تو  یه بار میگه مراقب بودم برگه ها رو دادم کاش پیشم بودی کمکم میکردی 

بعد من جوابش رو دوکلمه ای میدم یا با استیکری چیزی میدم ولی بازم میگه  بگید من چه واکنشی بدم ؟؟ 

ببینید همسن دایی هامه بعد دایی های من نوه دارند  بعد مجرده ... من یه بار بهش گفتم استاد شاید خانومتون خوش نداره بهم  پیاممیدین میگه مجردم 

خب تو باشه نمیدونی غیر مستقیم بهت میگم مزاحمی 

به نظرتون متوجه میشه مزاحمه و خودش رو زده به علی چپ یا واقعا متوجه نمیشه؟؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام من :من اصلا نمیخواستم شما به من علاقمند بشید الانم پشیمونم که جوابتون رو دادم ولی خوب پشیمونی فایده ای نداره 🫤 متاسفانه نباید این رو میگفتم ولی من نامزد دارم نامزدمم پلیس هست رسته مرزبانی درسته از هم دوریم ولی من فکر میکردم شما استادم هستید که باهاتون جواب دادم و تا اینجا راه اومدم متاسفم ولی من نامزدم رو دوست دارم درحد سوال درسی باشه بهتره تا الانم زیادی پیشرفتید

اون طلاهایی هم که من انداختم همشون رو نامزدم داده نه پدرم! (رل دارم ولی نامزد نه اینجوری گفتم بترسه چون شغل رلم همینه) 

پیام اون :خیلی ناراحتم
ولی خب چه میشه کرد
باید حقیقت رو پذیرفت
ذره ای حاضر به ناراحتیت نیستم
برام سخته
ولی میپذیرم
منو ببخش ناراحتت کردم
توی تدریسم جبران میکنم نمره عالی بیاری
مراقب خودت باش

پ. ن: ما گروه تلگرامی داریم  با کل دبیرا که معلم ریاضی و فیزیکمون آدم های محترمی هستند نمیخوام   هم پاسوز همچين آدم آشغالی بشم 

بنظرتون زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم که کلاسم رو عوض کنه؟؟ بگم مثلا استاد فلانی چه مشکلی داره که  استادم نباشه 

حالا ترم زمستان تموم شده و میریم  تعطیلات و از 21 بهمن کلاسا شروع میشن ولی نمیخوام  سرکلاس همچین آدمی باشم

عوضی تر از این حرفاس

میدونم پیاماش رو پاک کرد 

پیامامون  رو نوشتم که بهش چی گفتم وچی جواب داده 🫤🫤🫤 

الان امتحان زیست داریم بعد کتاب رو واکنم کل اون پیام ها جلو چشمم میان و این خیلی بده

واقعا متاسفم. طرف 42 سالشه دست از هرزگی برنداشتهمطمئن باش این شما واسه زتدگی نمیخواد برای هوسش میخوا ...

راهنمایی میخوام که چجوری به پشتیبانی بگم کلاسم رو با این استاد نزارند به نظرت قبول میکنند؟ چه بهونه ای بیارم 

راهنمایی میخوام که چجوری به پشتیبانی بگم کلاسم رو با این استاد نزارند به نظرت قبول میکنند؟ چه بهونه ...

بگو تدریسش نمی فهمم.... اره قبول میکنن... یک کلمه جوابش نده.... نوجوانی زود خام حرفاش نشی