2777
2789

دوتا بچه دارم نمیتونم هر کاری رو انجام بدم شوهرم خیلی کم بهم پول میده و من از این لحاظ در مضیقه هستم خیلی اذیتم.... پول زیاد نمیخوام ماهی ۵تومن درآمد داشته باشم واسم کافیه به نظرتون چیکار میتونم بکنم

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کارای اینترنتی میشه انجام داد یا کارای هنری بورس و فارکس هم خوبه اما تمرین و اراده قوی میخواد

بی پولی اعتماد به نفسم رو آورده پایین داشتم فکر میکردم که لباس زیر به صورت تو تلگرام بفروشم

عزیزم کلاس حسابداری برین مدرک بگیرین تو خیلی جاها کمک حسابدار میخوان مثلا از ۸تا ۲ با حقوق قانون کار

با بچه کوچیک نمیتونم😔

اگ بخوای بیرون کار کنی فروشندگی و منشی و دستیار دکتر و تو کلینیک ها میشه کار کنی یا اگ از حسابداری و کامپیوتر چیزی میدونی ک شرکت خصوصی میشه دنبال کار بگردی شاید کسی حسابدار بخواد اگ تو خونه فقط میخوای کار کنی پیاز  ایناو سرخ کن سبزیجات بخر و بسته بندی کن خیلی ها شاغلن وقت این کارو ندارن یا انواع  ترشی درست کن رب گوجه هرچی خونگی خیلی استقبال میشه