2777
2789

سلام خدمت شما 

من چند وقته با یه خانومی صحبت میکنم درحال آشنایی هستم گاهی اوقات باهم صحبت میکنم گاهی اوقات احساس میکنم دوسم داره گاهی اوقات نه مثلاً وقتی به صورت غیر مستقیم در مورد رابطه و ازدواج و اینا میپرسم میگه من مسدودم یعنی از اینا خوشم نمیاد و... ولی رفتارش باهام خوبه واقعا گیجم کرده خانوما نظر شما در مورد این رفتارش چیه گارد میگیره یا میخواد خودشو دست نیافتنی نشون بده یا نه 

خانواده مذهبی داره قرار کافه منو تو شهر خودشون قبول کرد حتی خودش گفت یا منو به عنوان دوست خطاب می‌کنه یا مثلاً کتاب بهم قرص میده و.... 

یا مثلاً میگه برای کراشام مسدود نیستم  

😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نسبت به خانوادش که گفتین و دختری که هدفش از رابطه ی چیز انتها دار و خوب باشه اغلب دخترا میگن که من قصدم ازدواج ولی باید بیشتر آشنا بشیم و اگه بهم خوردیم اکی 

دختر پسرایی که تا حرف ازدواج میشه میپیچونن قصدشان بازی 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

خوب بین دخترا کاملا عادی هست باکراششون یجور رفتار میکنن انگار ازش متنفرن یا اذیتش می کنن به چالش میکشن طرفو

شما ببین چجوری نگات میکنه 

بله اگه میخوای مخ بزنی براش تلاش کن به هر راهی یجور رفتار کن انگار اسمون دهن باز کرده این افتاده پایین 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️