2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی مشکلش چی بود؟

خیلی مشخصه 

چرا نباید به شوهرش بگه تصادف کرده چرا چند تا موتوری باید دنبالش باشن چرا میگفته خدا کنه پلیس نیاد 

یکیشونو برادر شوهر من سوار کرده بوده اونم التماس میکرده که توروخدا برو چند نفر دنبال من هستن بعد اونا میان میرسن به ماشین برادر شوهرم میگفتن این خاله اس و .... بعدم تازه میخواستن برادر شوهرمو با چاقو بزنن که نکنه تازه تو اینو داری میبری برای .....

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

من و ۳ تا دوستام یبار بیرون بودیم خواستیم برگردیم خوابگاه تاکسی بانوان گرفتیم تو مسیر چنتا موتوری محاصرمون کردن میگفتن بزن کنار خانوم راننده هم فکر میکرد آشنا هستن خواست بزنه کنار ،بعد یه ماشین رانندش آقا بود یه چیزی بهشون گفت اونام دنبالش کردن بیچاره رو ما رو رها کردن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
خیلی مشخصه چرا نباید به شوهرش بگه تصادف کرده چرا چند تا موتوری باید دنبالش باشن چرا میگفته خدا کنه پ ...

خب چرا میخواستن خاله رو بکشن؟

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁