2777
2789
عنوان

بیست دقیقه ای میشه که دارم بخاطر قدم گریه میکنم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 91 پست
😂😂😂ماشالااا چ قد بلندی داری عزیزم

😂😂😂😂😂سال بعد پرتقال میدم بیا بچین😂😂😂 تازه ی بار با پسره دعوام شد گفت دیگ تو نیاز نداری مامانتو سر ما خودت از سر ما بالاتری😂😂😂😂😂 ولی بعضیاشونم خیلی انرژی مثبت میشدن ولی ۲۰ درصد مثبت ۸۰ درصدشون میریننن بهم😂😂😂😂😂😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ینی شیمی درمانی نمیخواد؟

شیمی درمانی چیییی😂😂😂😂 مگ دور از جون سرررطان 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که حساستر هستند و شاد نیستن رشد قدیشون کمتر میشه تا ۲۰ جا داری با ورزش و دارو قدتو بلند کن

دیگه نمیشه احتمال زیاد صفحه رستم بسته شده ، البته ژن کوتاهی هم دارم که دیگه هیچ ... 

ینی شیمی درمانی نمیخواد؟

کیست ینی جمع زیادی از عفونت ک با قرص و دارو حل میشه شیمی درمانی نمیخاد دورت بگردم این چ حرفیه😂😂😂

مگه کیست سرطان نیس؟

نههههه نه😂😂😂

😂😂😂😂😂سال بعد پرتقال میدم بیا بچین😂😂😂 تازه ی بار با پسره دعوام شد گفت دیگ تو نیاز نداری مامان ...

😂😂😂😂😂چ ادم باجنبه ای هستیییی دمت گرمممم عالی اصن من رو سایز پاهام خیلییی حساسم گریه میکنم واسش اصن جنبه ندارم🥲

کیست ینی جمع زیادی از عفونت ک با قرص و دارو حل میشه شیمی درمانی نمیخاد دورت بگردم این چ حرفیه😂😂😂

وااااای خیالم راحت شد مرسی💕

آخه من چند سال پیش همینجوری چکاب رفتم دکتر گفت مشکل جدی قلبه و یه عمل باز ۷ساعته انجام دادم از اون موقع میترسم از دکتر و آمپول نزدم از اون موقع🥲

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

😂😂😂😂😂چ ادم باجنبه ای هستیییی دمت گرمممم عالی اصن من رو سایز پاهام خیلییی حساسم گریه میکنم واسش ...

😂😂😂😂😂😂 فداتشمم😂😂 من اولش خیلی بیجنبه بودم ولی الان هرکی بهم تیک بندازه باهاش میخندم😂😂😂 چون دیگ نمیتونم تعییر بدم ک اینم ک هستم😂 بد من خیلی لاغرم ۶۰ کیلو ام  واس قدم اصلا مناسب نیست  😂😂 ولی خب عوضش پاهام ۳۸ باورت میشه🥺😂 پارتنرمم ۱۹۳ قدشه بعد گنده مندس  من بغلش گم میشم یکم بهم انرژی میده این🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 فداتشمم😂😂 من اولش خیلی بیجنبه بودم ولی الان هرکی بهم تیک بندازه باهاش میخندم😂😂😂 چو ...

😂😂😂چ باحااالل من فک کنم ی پسر با قد ۱۸۵ اینام باشه بتونم قشنگ جاشم تو بغلش ن؟😂😂

تو ۳۸ من با قد ۱۶۳ سایز پام۳۹/۴۰😭😭😭

شما قد نداری چیزای دیگه داری من هیچی ندارم ، یکم مغز دارم که اونم یه روز میخونم یه روز نمیخونم

آره دیگه قد ندارم اوایل خیلی خجالت می‌کشیدم چون کنار نامزدم خیلی کوچولو موچولو دیده میشدم ولی الان عادت کردم خیلی هم خوشحالم که خدا منو تا این اندازه خلق کرده مثلا گاهی ناز می‌کنم میگم دستم به فلان چیز نمی‌رسه نامزدم برام برمیداره گاهی که اذیتش می‌کنم تا میام فرار کنم دو سه تا لگد زده ب پام کلی باهم می‌خندیم حتی میرم خونشون لباساش ب عنوان هودی برمیدارم می‌پوشم خیلی هم راضی هستم از زندگیم اینارو گفتم برات که بدونی قد کوتاه هم خوبه باز تو که قدت اصلا کوتاه نیس برای من ۱۵۰هست درس ول کردم وقتی نامزدم کردم خودم نخواستم ادامه بدم بین شوهر و درس شوهر انتخاب کردم 😂 با اینکه درسامم خوب بود فک کردم قراره خیلی زود برم خونه‌ی خودم وسط سال ترک کردم 😕