2777
2789
الان مشکلت چیه؟ب استارتر گفتم امشب نیست فردا شبه..حتلا تا صب بیا ریپلای کن منو

من یه بار فقط ریپلای کردم.گفته بودین مگه اولین پنجشنبه نیست گفت اولین‌پنجشنبه هست شب جمعه.خوددرگیری داری.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

@niniyar_5 @niniyar_2 عزیزم شما فاز ایشونو ببینین درک میکنین.بی دلیل دعوا و ریپلای داره

من الان به شما حرفی زدم مگه با استارترم.والا یه بار ریپلای کردم که پنجشنبه هست  شب ارزوها.تایید کردم.برگشتم میبینم دعوا داری بعد دنبال فاز منی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان به شما حرفی زدم مگه با استارترم.والا یه بار ریپلای کردم که پنجشنبه هست شب ارزوها.تایید کردم ...

من اصلا نیاز ب ریپلای شما نداشتم از اولم گفتم فرداشب شب ارزوهاست..دلیل ریپلای شمارو نمیهمم

من اصلا نیاز ب ریپلای شما نداشتم از اولم گفتم فرداشب شب ارزوهاست..دلیل ریپلای شمارو نمیهمم

ببخشید که وقتی جملتون سوالی بود تگ نکردید که فقط یه شخص خاص جوابتونو بده.واقعا خودتون درگیرید بعد نی نی یارو تگ میکنید.نه توهین کردم‌نه بی احترانی.یکم اداب گفتگو تو فضای مجازی و تبادل نظر رو یاد بگیرید.

ببخشید که وقتی جملتون سوالی بود تگ نکردید که فقط یه شخص خاص جوابتونو بده.واقعا خودتون درگیرید بعد نی ...

شما فازتون قشنگ نیست ن با من و نه با استارتر...کامنتمم مخاطبش استارتر بود