2777
2789
عنوان

گشنم شده شام چی دارید ترجیحا با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم الان یکی از تاپیکهای گذشته رو خوندم همشون می گفتن قرآن خوندن در حال جنب حرام هستش که؟

اول اینکه سعی کنید جنب نمونید یه غسل کنید راحت ترید

بعدشم این توی گوگله که نظر مراجع رو گفته 

همیشه به حرف مردم اعتماد نکنید 

متاسفانه ی سریا اصلا اطلاعات ندارن

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

فلافل کیلویی خریدم منتظرم کابینت کار بره شام بخوریم اعصابم صفررر صفر بچممممم ب بدترین حالت داره عذاب ...

به این فکر کن که کابینت نو زدین خونت خوشگل شده اونوقت همه جی برات قشنگ جلوه میده کاش ماهم خونمونو بازسازی کنیم وکابینت بزنن تا دیروقت 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دوستان میشه کسی که جنب هستش برا کسی که از دنیا رفته قرآن بخونه؟ثوابش‌ بهش میرسه؟

چه جوری نیتونی بشینی با جنب ...ما یه بارم تو این چندین سال بدون دوش گرفتن نموندیم بلافاصله

به این فکر کن که کابینت نو زدین خونت خوشگل شده اونوقت همه جی برات قشنگ جلوه میده کاش ماهم خونمونو با ...

خسته شدممم لعنت بهشون انقد امروز نفرینشون کردم دیگه عذابم دادن با یه نوزاد دیدن بچه کوچیک‌دارم دیدن دستم شکسته تو گچ ولی عذتبی دادن بهم که زندگیم بهم ریختن رفتن برا چارتا در یمدت طولانی جواب گوشی نمیدادن اخر مجبور شدیم شکایت کنیم ازشون هنوزم نیومدن فقط ی صفحش و‌اوردن باقی و‌نه بیشتر ی مته زندگیم کلاااا بهم ریخته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خسته شدممم لعنت بهشون انقد امروز نفرینشون کردم دیگه عذابم دادن با یه نوزاد دیدن بچه کوچیک‌دارم دیدن ...

گیر چه ادمایی افتادین واقعا زجراوره اینجوری ...خدا کمکت کنه

گیر چه ادمایی افتادین واقعا زجراوره اینجوری ...خدا کمکت کنه

خیلی اذیت کردن خیلی شوهرم بعد ی مدت طولانی چندسال زندگی ب بدبختی راضی شد کابینت عوض کنیم کاغذ دیواری بزنیم الان دیگ فقط میگ همینا تموم بشه حرف دیگ برا تعمیرات نزن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کتلت با برنج خوردیم بابامم برامون زیتون آورده بود جاتون خالی خیلی چسبید

واییی نوش جاننننن

زیتون خیلی دوست دارمم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خیلی اذیت کردن خیلی شوهرم بعد ی مدت طولانی چندسال زندگی ب بدبختی راضی شد کابینت عوض کنیم کاغذ دیواری ...

کاش اول کاغذ دیواری میزدین بعد کابینت...عب نداره جیزی نگو مهم کابینتا بوده ماه بعد حرصش میخوابه بقیه کارا رو هم میکنه

کاش اول کاغذ دیواری میزدین بعد کابینت...عب نداره جیزی نگو مهم کابینتا بوده ماه بعد حرصش میخوابه بقیه ...

ممنون ن دیگ خودمم بی حوصله شدم انگار ذوقش رفت