2777
2789

آرزو دارم یکی بهم زنگ بزنه بگه امروز ناهار نمیخواد درست کنی پاشو بیا خونه ما 

یا زنگ بزنه بگه بیا خونم بعد از ظهر یه چایی بخوریم یا بیا بریم پارک بیرون 

ولی متاسفانه هر کی زنگ بزنه یا میخواد بیاد خونم با جشن داره کادو میخواد 

آخه مگه میشه همه از دم همینجوری باشن🙁

مدرسه دخترم میرم زنا راه به راه گوشیشکن زنگ میخوره دعوتشون میکنن دور همی مهمونی 

متاسفانه هر کی رو من میشناسم فقط کار داره زنگ میزنه حتا خانواده خودم الان حتا شماره خانواده خودمم زخیره نکردم 

مادرم که تک زنگ میزنه من بهش زنگ بزنم

خدایا 

دقیقا حرف دل منو زدی یکی بگه بیا خوومون بیا باهم بریم قدم بزتی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز خدارو شکر کسی بهت زنگ میزنه مال من اصلا زنگی نمیخوره

چه فایده داره فقط وقتایی که میخوان بیان خونم بمونن زنگ بزنن چه فایده داره فقط وقتایی که کادو میخوان زنگ بزنن یا باید کلی پول وسایل بدم بخرم بیان بخورن برن یا باید کلی پول کادو بدم

ولی وقتی مریضم مشکل دارم یا دلم گرفته کسی نیست

نمیدونم شما یعنی فقط دوست دارین گوشیتون زنگ بخوره🙁

من اصلا جواب اینا رو نمیدم

خدایا 
خب اون موقع که مریضی یا مشکل داری خودت بهشون زنگ بزن

مستقیم میگن ما کاری نمیتونیم بکنیم رک و راست میگن ما نمیاییم 

یه بار بیمارستان همراه هیچ کسی رو نداشتم به یه تفر که همش خونم میومد خیلی کارم براش میکردم کمکش میکردم زنگ زدم گفت مگه من میتونم پیش تو بمونم

چه فایده داره این آدما بهمون زنگ بزنن آخه

خدایا 

باز دیگران سلامتی دارن که جمع ومهمونی دوست دارن ولی من بخاطر بیماریهام تنهایی راحتترم ولی میپوسم از تنهایی  

عزیزم اگه تنت سالمه خودت برو بیرون بگرد بچرخ پارک برو بهترین دوست وفامیل وهمه کس آدم سلامتیشه