2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون😕😕😕😕

226 بازدید | 17 پست

۱سال بعد عروسی بچه دار شدم یه دختر ۵ساله دارم 

شوهرم جوریه ک خانوادشو ببینه جوگیر‌ میشه. یا کلا هرکسی رو

دست بزن داره بددهنه. تنهاحق ندارم ی اشغالم بزارم بیرون. موقع کتک زدن هم با چاقو تهدید میکنه 

شما باشین باهمچین  مردی مدارا میکنین ؟

اینم بگم من قبلا یه قرصم نمیخوردم الان هرروز باید یه نوافنو بخورم سرم میترکه مخصوصا که ضربه هاش بیشتر رو سرمه. حتی موقع حامله بودنم

نگین از همچین آدمی چرا بچه دارشدی چون اونموقع واقعا بچه بودم و عقلم نمیرسید الان بفهمم باردارم خودکشی میکنم 

بخاطره دخترم موندم تو دوراهی‌

وزن فعلی۹۳. هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه درست مشخصه گلی خودتم می‌دونی 

فقط می‌ترسی 

و امید داری یک نفر یک راه دیگه بگه بهت 

ولی اشتباهه...به آینده دخترت زیر سایه این هیولا رحم کن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ممکنه اعتیاد داشته باشه؟ دیدم همچین مردایی بخاطر اعتیاد اینطوری شن

از اول اینطوری بود من بچه بودم نمیفهمیدم

وزن فعلی۹۳. هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

یعنی الان دومی رو هم حامله ای؟

منظورش دو راهی بود نه تو راهی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تنها چیزی که میتونم بگم اینه اون یه بچه رو دوتا بچه نکن همین زیادم نزار بهت زور بگه اذیتت میکنه برو ...

من غریبم تو این شهر ۱۴ساعت فاصله دارم با خانوادم تنهام جایی نمیتونم برم