2777
2789
من تا حالا برای آرایش چهره آرایشگاه نرفتمموافق نظر شمامخودم بهتر مدل چهره ام رو بلدمولی خب خیلی ها م ...

من خواهرام رفتن سری اول تا از آرایشگاه اومدن از بس بد بود تا رفتن خودشون رفتن کامل شستن و دوباره آرایش کردن ، سری بعد هم افتضاح ، بقیه هم که آرایشگاه رفته بودن خیلی بد 😑😑

اگ ساده ارایش کنی زشت نمیشی ب ارایشگر بسپار ساده ارایش کنه من خودم بلدنیستم ک اینکه ارایشگاه کانتور ...

بنظر شخصی خودم اینه آدم باید خیلیی تغییر کنه مگه تغییر قیافه هست 😂😂 اصل باید بر زیبا تر شدن باشه نه تغییر کردن و گریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حنابندون خواهرم رفتم آرایشگاه معمولی،خیلی زشت شدم همه میگفتن تو خودت خیلی خوشگلی چرا این شکلی آرایشی کرده،بعد برای عروسی رفتم یه آرایشگاه گرون ،خدایش خیلی شیک درست کرد

من حنابندون خواهرم رفتم آرایشگاه معمولی،خیلی زشت شدم همه میگفتن تو خودت خیلی خوشگلی چرا این شکلی آرا ...

همین دیگه اگه بخوای قشنگ بشی باید بری جای گرون و ثابت شده وگرنه در غیر این صورت زشت میشه آدم 

مسئله اینه همون آرایشگاه ها زشت کن هم پول زیاد میگیرن 😂😂 

مثلا شما برا دوتاشون چقدر پول دادی 

سال چند بود ؟ 

همین دیگه اگه بخوای قشنگ بشی باید بری جای گرون و ثابت شده وگرنه در غیر این صورت زشت میشه آدم مسئله ا ...

سه سال پیش بود من آرایشگاه محل رفتم سیصدو پنجاه دادم ،ولی برای عروسی رفتم یه سالن خوب اون موقع یک و نیم دادم خیلی لایت بود آرایشم،بخدا تو آرایشگاه تو آینه نگاه کردم گریه کردم گفتم چرا من آنقدر زشت شدم،بعد با حال داغون رفتم مراسم

خب جاها خوبی هم هست که آرایشگر قشنگ درست می‌کنه دیگه شانس هست یا فکر کنم جای گرون میرید

راستش چند نفر بهم گفتن صورتم خوش ارایشه، از طرفی چون خودم میدونم چی بهم میاد قبل از شروع بهشون میگم مثلا فلان رنگ بهم نمیاد فلان مدل مژه یا خط چشم نمیاد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سه سال پیش بود من آرایشگاه محل رفتم سیصدو پنجاه دادم ،ولی برای عروسی رفتم یه سالن خوب اون موقع یک و ...

سیصد تومن سه سال پیش در حد ۳ ملیون الان بود 

ببین یک و نیم هم در حد ۷ ، ۸ تومن بود دیگه