2777
2789
ی قابلمه واسه مرغ ی قابلمه واسه سیب زمینی و تخم مرغ .. خیارشور نخودفرنگی هویج هرکدوم تو ظرف جدا خورد ...

واااا جدا جدا چ وضعشه😂😂

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
چیکار میکنی مگهمن سیب زمینی و مرغ و تخم مرغ رو باهم میذارم بپزهبعد تو ی ظرف همه رو رنده میکنم و ریش ...

تخم مرغ رو. جدا بپز پوستش آلودگی زیاد داره یه قابلمه مخصوص براش داشته باس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من میذارم اصلا حوصله ندارم جداکنم

ن دیگه

هرکدوم رو جدا بذار

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

تخم مرغ رو. جدا بپز پوستش آلودگی زیاد داره یه قابلمه مخصوص براش داشته باس

حوصله گذشته رو ندارم خواهر

غذای آلوده سالم تره

هر چ سالم تر میخوردم بیشتر مریض میشدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
موادو باهم میپزی😅

دقیقااااا😅سیب زمینی پوست میکنم با مرغ میپزم.بعدم میزارم ابش کم میشه و توهمون قابلمه له میکنم.مرغ هم جدا ریش میکنم و توهمون قابلمه خیارشور و سس میزنم و مخلوط میکنم و داخل ظرف سرو میریزم و داخل یخچال میزارم.اگر تخم مرغ هم خواستی بریزی آخرای پخت یه تخم مرغ داخلش میشکنی آبپز میشه😆اینقدر راحته چون کمی درحد ته استکان آب مرغ هم توش میمونه و مخلوط میشه عجیب خوشمزه میشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
مرغ کنار سیب زمینی اشکال نداره

پوست سیب زمینی هم آلودگی داره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

رازش چیه؟ الان من دوتا قابلمه کثیف کردم چهارتا پیاله سه تا کاسه دوتا ظرف شیشه ای چهار تا قاشق 😑😑

یکم بالاتر گفتم.من همون قابلمه فقط کثیف میشه 😅

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم