2777
2789
عنوان

کی خیلی از دست مادر شوهر و خواهرشوهرتون ناراحت شدید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐چطور بعضیا دلشون میاد زندگی بچشونو خراب کننهمین مامانبزرگ خودم،هروقت پسراش میرن پیشش،خبرچینی بچه ...

من که گفتم دیگه اونجا نمیرم. هرروزم دختراش زنگ میزنن شبانوبتی بیاید اینجا بمونید دوتا داداشا .مادرشوهرم خودخواه دختراش آورده الا میخواد پسراش بیاره

من که گفتم دیگه اونجا نمیرم. هرروزم دختراش زنگ میزنن شبانوبتی بیاید اینجا بمونید دوتا داداشا .مادرشو ...

چقد شبیه مامانبزرگ منه

با این تفاوت که به دختراش چیزی نمیگه،میگه کار دارن،همش پسراشو میخواد

زن گنده 80سال سن داره

خدمتکارم داره،هنوز باعث اذیت عروساش میشه

نمیدونم این از عذاب جهنم نمیترسه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
به قدر هز مادر شوهرم متنفرم که اگه الان بدن بهمن توی یه تابه ی بزرگ با املاح احشا توی روغن خودش سرخش ...

حیف روغن و ماهیتابه که خرج این بی سروپا بشع

بندازش تو چاه به نظرم لیاقتش همونجاس

چقد شبیه مامانبزرگ منهبا این تفاوت که به دختراش چیزی نمیگه،میگه کار دارن،همش پسراشو میخوادزن گنده 80 ...

مال منم ۷۰ سالش تمام مخارج زندگیشون باشوهرم باباش کشاورز حتی بیمه هم ندارن باز بجای تشکر مثل مار نیش میزنههنوز دوهفته نمیشه ۵۱ تومن پول بیمارستانش دادیم 

چقد شبیه مامانبزرگ منهبا این تفاوت که به دختراش چیزی نمیگه،میگه کار دارن،همش پسراشو میخوادزن گنده 80 ...

اینا فکر میکنن همیشع زنده میمونن نمیدونن که عاقبت بدیهاشون خِرشونو میگیره

حیف روغن و ماهیتابه که خرج این بی سروپا بشعبندازش تو چاه به نظرم لیاقتش همونجاس

روغن نمی‌ریزد که با روغن خودش سرخش میکنم یعنی زیر تابه رو کم میکنم تا چربیاش آب شه بعد سرخ شه 

اینا فکر میکنن همیشع زنده میمونن نمیدونن که عاقبت بدیهاشون خِرشونو میگیره

واقعا

بخدا خدا خودش بهتر میدونه

اما 80 سالشه،من سالی 6بار مریض میشم،3بارشو سرم میزنم

این هیچیش نییی😂

شبا پیتزا و ساندویچ و شاورمااا(سیر داره،من میخورم معدم درد میگیره)میخوره،با نوشابه سون اپ

خییلیم بدجنسه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗