2777
2789
عنوان

تبریکککک💪❤

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 103 پست
بیشوووری

🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بروووو کیسه کش با ما در نیوفت زشته در حدمون نیستی وقتی حداقللللل تک رقمی شدی بیا در خدمتیم😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

دیگ کری خونی هم واستون حال نمیده😐😐

بروووو برووو

کری ب این میچسبه یکی پایین تر باشی یا دو تا نه دو رقمیییی

الان سهام دارین یا اسپانسرین؟یا هزینه و جام و کاپ هاشونو دو دستی تقدیمتون میکنن که سرع دوتا تیم اینق ...

عه حرفای مامانم🤣

ماجرا عشقه آبجی هواداری❤

هیجان فوتبالم به همین داستان سرخابی هاس دیگ😂😂

عه حرفای مامانم🤣ماجرا عشقه آبجی هواداری❤هیجان فوتبالم به همین داستان سرخابی هاس دیگ😂😂

من اصلا نه نگاه میکنم نه برام مهمه

فقط جام جهانی برام مهمه که پای کشور وسطه!!

در غیر اینصورت هر دوتیم متعلق به ایران و ایرانی هاست اینقدر بحث کردم و بی احترامی به هم برای دوتا تیمی که هموطن هم هستن اشتباهه

متاهل🧸

من اصلا نه نگاه میکنم نه برام مهمهفقط جام جهانی برام مهمه که پای کشور وسطه!!در غیر اینصورت هر دوتیم ...

اشتباه هم باشه هر دو تیم و هواداراش پذیرفتن و هیجانی میشه فوتبال هم

هرکی ی نظر و شخصیتی داره خواهر من عااشق فوتبالم و عاشق پرسپولیس یکیم علاقه ای ب فوتبال نداره همه ک مث هم نیستن

اشتباه هم باشه هر دو تیم و هواداراش پذیرفتن و هیجانی میشه فوتبال همهرکی ی نظر و شخصیتی داره خواهر من ...

اصلا متوجه منظورم شدید؟

گفتم هر علاقه ای دارید قرار نیست به هم دیگه توهین کنید با احترامم میتونید شادی کنید و جشن بگیرید

نه اینکه هم دیگه رو به فحش ببندید

منظورم همینه وگرنه نمیگم هیجان نداره یا چیز مزخرفیه

متاهل🧸

اصلا متوجه منظورم شدید؟گفتم هر علاقه ای دارید قرار نیست به هم دیگه توهین کنید با احترامم میتونید شاد ...

ن ن ما عمراا بهم فحش ندادیم تاحالا کری میخونیم کری با بی احترامی خیلییییی فرق میکنه 

من ب شخصه با اونایی ک بی احترامی میکنن ب شدتتتت مخالفم 

ما بی احترامی نمیکنیم فوتبالو هیجانی میکنیم

خود فدراسیون پرسپولیس استقلال رو میگه دربییییی هیجانیش میکنه ماهم هیجانشو بیشتر میکنیم