2777
2789
عنوان

شانس ندارم از داداش خواستگارم خوشم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست
یعنی از داداشش تعریف میکرد؟؟

ن داداشه ک زن داشت میگف ی سری چیزا ک بهش اهمیت میده تو زندگیش مثلا 😐

اون یکی ک لال بود بور هم بود من از بور ها خوشم نمیاد

تایپ شخصیتی ادما فرق داره بعضی ادما پر حرفن احتمالا اینم اینجوری بوده

خو اخه تو مراسم خواستگاری داداش 

مثل این میمونه برای خواهرم خواستگار بیاد من بشینم جلوی خواستگارش از خودم تعریف کنم 

👣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ولی چون من اولش قبول نکردم نخواستم رسمی بیاناینام مارو میشناسن یکم رفت امد داریم اومدن خانوادگی ...

به نظر من غیرطبیعیه این رفتارشون

حداقل اگه برادر داماد میخواد حرف بزنه در مورد داماد حرف بزنه نه در مورد خودش که زن داره خواستگاری برادرشه نه خواستگاری خودش

یه کاسه ای زیر نیم کاسه اینا هست 

راستی اگه تو قبول نکردی پس اینا واسه چی اومدن؟ 

کاربری دست دو نفره

به نظر من غیرطبیعیه این رفتارشونحداقل اگه برادر داماد میخواد حرف بزنه در مورد داماد حرف بزنه نه در م ...

با این عنوان خواستگاری  نیومدن جلو ک اومدن مثلا مهمونی

مام نمیتونستیم بگیم ن حق ندارید بیاید ک توفیق اجباری رسما😐

خو اخه تو مراسم خواستگاری داداش مثل این میمونه برای خواهرم خواستگار بیاد من بشینم جلوی خواستگارش از ...

نه ببین این پسره عتیقشون از من ۸ سال بزرگتره گفتم زیاده اختلافمون اینو بهونه کردم 

این میخواس بگه ما هم با زنم اختلاف سنیمون زیاده ولی من درک میکنم سعی میکنم همراه باشم و.... ولی دیگ نزدیک نیم ساعت داشت هندونه میداد زیر بغل خودش😂

بهونم بود سنش البته کلا خوشم نیومد از پسره