2777
2789

سلام خانوما.شوهرم بسیاربی حوصله وبی انگیزه است کلاحوصله هیچکاری نداره حتی مهمونی رفتن.من مجردبودم ولی اون ازدواج دومشه قبلابایه خانومی بادوتابچه ازدواج کرده وعلیرغم مخالفت خانوادش حدود۱۰سال زندگی کردن وقتی بچهای خانوم حدود۱۷ساله شدن بااون خانومه بصورت توافقی جداشدن میگه بچهابزرگ شده بودن وباهم به مشکل خوردن.ولی خانوادش باازدواج ماکاملاموافق بودن وماسنتی ازدواج کردیم.خودش گفت من خاطره خوبی ازبچه ندارم ومنم چون سنم۴۰سال بودموافقت کردم که بچه نداشته باشیم.روزهای اخرهفته فقط جلوtvودرحال تنقلات خوردن.حتی اخیرامهمونی اقوام خودشم نمیره.میگه توخونه ودرحال اخبارگوش کردن بمن بیشترخوش میگذره.البته خانوادش بسیارپرتلاش وپولدارن ولی مازندگی کارمندی داریم ومستاجریم.باخودم میگم نکنه شوهرم احساس حقارت میکنه پیش بقیه والبته ادم بسیارراحت طلبی هم هست ودوست نداره تلاش بیشترکنه وخیلی ولخرجه.بحرفم نمیکنه بره روانپزشک.توخونه فقط سرش توگوشی.وفقط موقع رابطه میادسراغم.اخرهفته هاکه باهم توخونه هستیم من خودموباکارای خونه مشغول میکنم اونمtv.چکارکنم به من لااقل محبت وتوجه کنه؟بنظرتون یه تغییراساسی درظاهرم بدم وبرم دنبال ژل زدن ورنگ ومش؟ 

چراااا فک میکنی تغیییر اساسی تو بوتاکس و رنگ و مش و ایناس... اولاااا ک تو ب اون تکیه نکن خودت اگ میتونی خودتو خوشحال اون اگ جایی نمیره خودت برو تنهایی اینور و اونور یا با دوستات ... خودت مهمونی برو... گاهی هم ب اون بگوووو... اول از همه اخلاقتووو باید خیلی براش بهتر بکنی تغییر رفتارت مهمتره... برو باشگاه برو برقص و این کارا روحیتو خوب میکنه استخر و ایناااا... و اینکه در اخر ب ظاهرت برررس و خودتو خشکل کن ... بچه نداشتن تو خونه بعد ی مدتی همه چیرو تکراری و کلیشه ای میکنه... ولی خب خودتون باید برای خودتون سرگرمی درست کنید ی جور دیگه از اون زیاد توقع نداشته باااش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

چراااا فک میکنی تغیییر اساسی تو بوتاکس و رنگ و مش و ایناس... اولاااا ک تو ب اون تکیه نکن خودت اگ میت ...

تقریباخیلی ازکارهاییکه شماگفتین انجام میدم اخیراتنهایی مهمونی میرم.ولی مهمونیای خانواده خودشم تنهابرم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریباخیلی ازکارهاییکه شماگفتین انجام میدم اخیراتنهایی مهمونی میرم.ولی مهمونیای خانواده خودشم تنهابر ...

آاااره اگ میتونی و میزاره و باهاشون راااحتی اره برو چراا ک نهههه ولی کم برو و احترام بزار ک همیشه عزت داشته باشی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد