2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 143 پست

من 19 دانشجو 

حالم خوب نیس این روزا 

راضی نیستم از هیچیم

ولی بازم خداروشکر :)

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهااا خداروشکر موفق باشید ولی فک نکنم دووم بیارید خانه داری برای شما که اکتیو بودید یکم کسالت باره ا ...

منو خوب شناختید 

فعلا دارم همه پیشنهاد های کار رو رد میکنم تا بعد عید 

تا ببینیم چی میشه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دست خودم نیست 😔 خیلی شیطونی میکنه بدغذاس الکی نق میزنهچیکار کنم خدایاااا امروز زدمش خیلی پشیمونم دل ...

ببین کمبود ویتامین نداری یه آزمایش بده   ....مکمل آهن مصرف کن

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
منو خوب شناختید فعلا دارم همه پیشنهاد های کار رو رد میکنم تا بعد عید تا ببینیم چی میشه

بله از خیلی وقت پیشا تو سایتم این کاربریم بعد تعلیقی زدم شمارو بچه های قدیمو میشناسم موفقو‌شاد باشید 

سلام ممنونمدو ماهه استعفا کردم

سلام عزیزم من افلاین همیشه پیگیرپست هاتون هستم..بخصوص پست سفرتون به هند،ان شاا..بهترین ها براتون رقم بخوره❤️

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
بله از خیلی وقت پیشا تو سایتم این کاربریم بعد تعلیقی زدم شمارو بچه های قدیمو میشناسم موفقو‌شاد باشید

ممنونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ولی از همه عقب ترمسه چهارسال زندگی خوبی ندارم حتی نمیتونم به خودم تکونی بدم.حال دلم خوب نیس

چرا چیزی شده دوس داشتی بگو  سبک شی

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
سلام عزیزم من افلاین همیشه پیگیرپست هاتون هستم..بخصوص پست سفرتون به هند،ان شاا..بهترین ها براتون رقم ...

سلام

ممنونم عزیزم

الهی مهربونیت رزق زیاد بشه بیاد توی زندگی ات

۲۰ 

بدبخت

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

۲۰ بدبخت

خدا نکنه عزیزم

32 ساله ۷ ساله ازدواج همسرم خداروشکر خوبه ولی من بچه دار نمیشم

سرگرم ادامه تحصیل و کارای هنری برای پرت کردنه حواسم به بچه دار نشدن البته پیگیر درمانم هستم ولی استرس دارم دائما