برا عروسی روستا پالتوم پر پرز شده ژیلت کشیدم اصلا فایده نداشت چسب هم زدم اصلا فایده نداشت بنظرتون زشته مردم متوجه میشن؟؟؟؛یه بارانی مشکی بلند هم دارم ک حس میکنم برا عروسی شاید جالب نباشه نو نو هستا
دیگه ی کت هم دارم اما اینجا خیلی سرده
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو عروسی با پالتو میشینی؟همون مشکیه رو بپوش با یه روسری طلایی و زیورآلات مناسب ستش کن که شیک بشه
تو تالار نیست بیرون از خونه عروسی دارن مثل حیاط وسط سرما و برف خب نمیشه ک چیز دیگه پوشید
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻