2777
2789

برا عروسی روستا پالتوم پر پرز شده ژیلت کشیدم اصلا فایده نداشت چسب هم زدم اصلا فایده نداشت بنظرتون زشته مردم متوجه میشن؟؟؟؛یه بارانی مشکی بلند هم دارم ک حس میکنم برا عروسی شاید جالب نباشه نو نو هستا 

دیگه ی کت هم دارم اما اینجا خیلی سرده 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عروسی با پالتو میشینی؟

همون مشکیه رو بپوش با یه روسری طلایی و زیورآلات مناسب ستش کن که شیک بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو عروسی با پالتو میشینی؟همون مشکیه رو بپوش با یه روسری طلایی و زیورآلات مناسب ستش کن که شیک بشه

تو تالار نیست بیرون از خونه عروسی دارن مثل حیاط وسط سرما و برف خب نمیشه ک چیز دیگه پوشید 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تو تالار نیست بیرون از خونه عروسی دارن مثل حیاط وسط سرما و برف خب نمیشه ک چیز دیگه پوشید

خب میگم همون بارونی مشکی رو بپوش و خوب ستش کن. یه شال قشنگ و کفش بپوش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.