2777
2789

من توی درس تاریخ خیلی قوی هستم می‌خوام ارشدم رو توی همین رشته بگیرم خلاصه رنگی تاریخ بنویسم و تدریس کنم توی اینستا گرام به درآمد میرسم آیا بچه های متوسطه دوم که تاریخ دارید شما بودید برای مرور می‌خریدید جزوه؟ کسی پیج آموزشی داشته یا داره من رو راهنمایی کنه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

چرا اینقدر کامنت داره برام میاد ممنون از همگی🤦🤣🤣🤣🤣🤣

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم اگ بخوام یازدهم رو ترمیم بزنم برای تاریخ فیلم میبینم چون واقعاا تاریخم افتضاحه ولی خب باید ع ...

مرسی عزیزم که نظر دادی و راهنماییم کردید🙏😘♥️

نه نمیخریدم 

چون مهروماه کتاب داره براش 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

منم شیمیم خوبه، انشاالله اگ امسال بشه اون چیزی ک میخوام و درصدم بالای ۶۰ بشه حتماا همینکارو میکنم

خیلی خوبه موفق باشی مهربونم منم خیلی دوست دارم پیج بزنم به نظرم خیلی میتونم موفق بشم اما میترسم چون همه میگن اینستا شو و رویاست منم کلا ترس از شکست دارم

خیلی خوبه موفق باشی مهربونم منم خیلی دوست دارم پیج بزنم به نظرم خیلی میتونم موفق بشم اما میترسم چون ...

بزن اگه به دلته

اگ زود زدی و من تو نی نی سایت بودم بگو تا فالوت کنم

رو تولید محتوات خیلی کار کن

ریسکه به هرحال

اگ کارت گرفت ک خب عالیه

اگ هم یه چیز دیگ شد به هرحال تجربس دیگ

قربونت انشاالله موفق باشیاگ سنت میرسه از فرهنگیانم اقدام کنیا ازمون ماده ۲۸

ممنونم عزیزم تو هم همینطور نه سنم به فرهنگیان نمیخوره اگر آزمون ماده۲۸ امسال برگزار بشه حتما شانسم رو امتحان میکنم اما مملکت روی هواست معلوم نیست کی آزمون برگزار بشه 🤦😂

خودم بشخصه نه چون فیلمم کمک نمیکنه من بیشتر دوست داشتم برا یادگیری تاریخ سریال ببینم البته نمیدونم ج ...

سریال خیلی خوبه برای یادگیری اما سریال تاریخی به جز معمای شاه ندیدم زیاد ساخته نمیشه ژانر تاریخی