dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 عنوان شیرازیا بیان توروخدا 86 بازدید | 20 پست بچه هایی خدایی کسی کتابخونه عمومی شیراز که سالن مطالعه داشته باشه و هزیتش زیاد نباشه بلد نیست آدرس و شمارش برای موسسه خیریه میخوام این کارو به من سپردن منم اصلا نمیدونم فقط پانسیون بلدم که خواهرم امسال رفت داریم ماهانه ۹میلیون میدیم 1403/10/12 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7260 کتابخانه حافظ کتابخانه شاهچراغ شهرک گلستان هم یه کتاب خونه هست خودم میرم پانسیونش کوچیکه ولی خوبهسرچ کن کتابخونه های عمومی شیراز برات میاره سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 پانسیون مگه چه انکاناتی داره که نه میلیونه والا چی بگم کمد و میز صندلی تکه و خصوصیه حالت اجاره داره اتاقکن از ۶ صبحه تا ۱۲ شبآشپزخونه اینا دارم بوفه دارم و کسی هست براشون غذاشون گرم کنه اتاق استراحت دارن و مشاوره رایگان کنکور هم دارن والا چی بگم نزدیکترینش این بود اونایی که دیر ترن هم پول اسنپش تو ماه همینقدر میشد
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 کتابخانه حافظ کتابخانه شاهچراغ شهرک گلستان هم یه کتاب خونه هست خودم میرم پانسیونش کوچیکه ولی خوبهسرچ ... رایگانن یا هزینه کم دارن؟
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 کتابخانه حافظ کتابخانه شاهچراغ شهرک گلستان هم یه کتاب خونه هست خودم میرم پانسیونش کوچیکه ولی خوبهسرچ ... او دوتا گفتن باید مدرک داشته باشی نمیدونم کارشناسی یا ارشدی
fakeloser عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 7686 والا چی بگم کمد و میز صندلی تکه و خصوصیه حالت اجاره داره اتاقکن از ۶ صبحه تا ۱۲ شبآشپزخونه اینا دارم ... کدوم پانسیونه؟روزانه هم پذیرش دارن؟ ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 کدوم پانسیونه؟روزانه هم پذیرش دارن؟ عزیزم خصوصیه یه خونه است تقریبا برای سمپادی هاست
شتر_کوهی عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1268 دستغیب تو طالقانی خیلییی خوبه هزینه ی ماه سالن مطالعشم ۵۰ تومن بود
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 کتابخانه حافظ کتابخانه شاهچراغ شهرک گلستان هم یه کتاب خونه هست خودم میرم پانسیونش کوچیکه ولی خوبهسرچ ... عزیزم میشه جواب بدی هزینه و اسمش
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 دستغیب تو طالقانی خیلییی خوبه هزینه ی ماه سالن مطالعشم ۵۰ تومن بود اونو خودم هستم روزی ۱۰۰تمنه سالن مطالعش
شتر_کوهی عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1268 اونو خودم هستم روزی ۱۰۰تمنه سالن مطالعش روزی ۱۰ تومنه ماهی ۵۰
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 روزی ۱۰ تومنه ماهی ۵۰ آخرین بار کی پرسیدین برای سالن مطالعه به من گفت روزی ۱۰۰تمن😑😐
شتر_کوهی عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1268 آخرین بار کی پرسیدین برای سالن مطالعه به من گفت روزی ۱۰۰تمن😑😐 واییی نه من خودم میرم اونجا سالن مطالعه روزی ۱۰
dokhteazar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 294 واییی نه من خودم میرم اونجا سالن مطالعه روزی ۱۰ 😑😑😑به من گفت چون سالن وی آی پیله فلانه اینا روزی ۱۰۰یه خانمه بود چرا اینطور گفته خب😐