2777
2789
عنوان

مامانای خسته بیایید یه چی بگم

67 بازدید | 7 پست

اول خسته نباشید خدمت همتون که روزای سختی با کوچولوها میگذرونید…. بچه هرچی شیطونتر مامانا خسته تر و بیخواب تر و بی اعصابتر…..

من امروز خیلی خیلییییی زیاد پسرم اذیتم کرد از صب ک چشاشو باز کرد نق نقو بود بعدشم کارتن خواست و برق نبود براش بذارم و خونه بدون نور نیمه تاریک بود خودم خسته بچه راضی نمیشد بازی کنم باهاش مداااااام بهونه گرفتو از سرو کولم بالا رفتو گریه….. با کلی مکافات و اعصاب خوردی سرگرمش کردم…. غذاشم درست کردم تو خونه نیمه تاریک با کلی غذاب…. اما اونم تف کرد نخورد و ریختش و داشید رو فرشام و خلاصه همه جوره اعصابمو بهم ریخت…

بعدش برق اومد حالا ایندفه از هیجانش یه دوساعتی بالا پایین پرید و سروصداو ازین اذیتا که کارای خطرناک بره بکنه هی داد منو دربیاره و حرصم بده و بریزه بپاشه من جمع کنم…..

یکم مریضم هست خلاصه امروز روز خیلی خسته کننده ای داشتم….

یکساعت پیش خوابید منم گفتم بذار از خجالت خودممممم دربیام منی که امروز اینهمه سختی کشیدم…. بچه که دیگه با هر بدبختی بود خوابید….

خلاصه دلتون نخواد یه سفارش معجون پر از پسته ی نیم کیلویی برا خودم سفارش دادم بشدتتتت خسته بودم و دستو پا و کمر درد و گرسنهههه

الان جاتون خالی نیم ساعت پیش رسید همروووو خوردم الانم دلتون نخواد یه چای دم کردم که شارژ مجدد بشم یکم دیگه شوهرم میاد خوش اخلاق باشم و واااااااقعانم الان خیلی بهترم و حال روحیم خیلی خوب شد خداروشکر….

خواستم بگم از خودتو غافل نشید!

از خودتون توی این روزای خسته کننده، حال خوب دریغ نکنید!!!!

ما بعضی روزا واقعا خستگی و اضطراب زیادی تحمل میکنیم از دست بچها

انشالا تنشون همیشه سلامت باشه اما ما هم ادمیم بیاید هرازگاهی ب خودمون جایزه بدیم استراحت بدیم بدون اینکه ب دیگران فکر کنیم…. 

وگرنه میشیم مادر افسرده وگرنه میشه طلاق عاطفی و نفرت از شوهر و بچه….. و مدام از زمین و زمان گله مندی…..

من نمیدونم حال شما با چی خوب میشه

من یه مادر شکموی عاشق بستنی هستم اما یکی با چای تازه دم یکی با ارایش کردن حتی….!!!! یکی با غذای مورد علاقش یکی با یه فیلم فان…..

همه ی ما یه قلقی داریم که اونو بیشتر از دیگران میدونیم….

همه ی ما انشالا چن سال دیگه موقعیت اجتماعی خودمون  پیدا میکنیم اما بیاید تو این روزای سختی که بچهای کوچیک مارو خونه نشین کردن، خودمون بیشتر هوای دلمون داشته باشیم…..

با خودمون مهربونتر باشیم….❤️❤️❤️

بوس به همتون الان پسرم دیگه بیدار میشه😅😅😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان کلی با دخترم بحث داشتیم غر میزنه دخترم با پازد توشکمم عصبانی شدم یکی زدم رو پاش ..واقعا خستم ..ازخودم بدمیاد ک عصبانی میشم و ازخودمم عابل نمیشم اما حالم خوب نمیشه ..چون همسرمم خودشو ازاوتور گرفته از صبح تا ۱۱ شب بیرونه ی زنگ نمیزنه مسولیت رو دوش خودمه حتی تلاش نمیکه از دلم دربیاره دلخوری ..الان چ جور حالم خوب باشه

الان کلی با دخترم بحث داشتیم غر میزنه دخترم با پازد توشکمم عصبانی شدم یکی زدم رو پاش ..واقعا خستم .. ...

عزیز دلم‌منم خیلی وقتا انقدرررر عصبی میشم از دست پسرم شده یه یه دستم بهش بزنم اما بعدش خیلی زیادددد پشیمون میشم

و عذاب وجدان میگیرم….

حالتو میفهمم اما چاره ای نداریم باید دل ببندیم به روزایی ک اینا بالاخره بزرگ میشن و مراقب باشیم ماهایی که انقد از بچه داری در عذابیم به هیچ وجه دوباره بچه نیاریم….

شوهر خیلی تاثییر داره بهت حق میدم اما گاهی فقط بخودت برس بدون توجه به دیگران مطمین باش اون بچه بزرگتر میشه واین روزاتم میگذره

منی که پریود و خسته و سرماخورده از حموم اومدم که یه کم سبک بشم.ولی دخترم سر مشق نوشتن چنان بلوایی به ...

بیشتر مسولیت بچها رو دوش ماماناس راحت ۹۵ درصد بچه داری با زنه و شوهرا اصلا زندگی اجتماعی خودشونو دارن…. کاملا کلافگیتو درک میکنم معلمای الان اصلا نمیتونن بچهارو جذب درسو مدرسه کنن….. یادمه زمان ما پدر مادرای ما کاری نداشتن خودمون مدرسه و درسهارو هندل میکردیم اما الان….. با هزار ناز و هزینه بچها علاقمند نمیشن ک نمیشن بازم سختیش رو دوش مادر بیچارس