2777
2789
خداروشکررر...ای بابا خدابیامرزتش 🥺🤦‍♂️واقعا هروقت کسی فوت میکنه میفهمم قیامتم وجود داره ادم میترسه

مرسی زنده باشی،خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

بله درسته ،کلا دنیا ترسناکه ،پسر عمم بود اونی ک فوت شدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی زنده باشی،خدا رفتگان شمارو هم بیامرزهبله درسته ،کلا دنیا ترسناکه ،پسر عمم بود اونی ک فوت شدن

ای خدا من خیال کردم غ یبه بوده🤦‍♂️خدابیامرزتش یادم نبود بپرسم الان یا نصادف یا خودکشی ب همه زندگیا پایان میده🤦‍♂️

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

قلمه گوسفند سرشاااااراز ویتامینه یعنی تاحالا نخوردیه؟؟

قلم گوسفند بدون گوشت؟ 

نه ندیدم و نخوردم 

البته پاچه تو کله پاچه دیدم 

چجوری بدون گوشت آبگوشت میشه گل؟ 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

قلم گوسفند بدون گوشت؟ نه ندیدم و نخوردم البته پاچه تو کله پاچه دیدم چجوری بدون گوشت آبگوشت میشه گل؟

قلمه گوسفند اهوازکیلویی 80تومنه دوکیلومیخرم  بایکم  بانخود ولوبیا و  پیاز فلفل دلمه وگوجه رنده ورب گوجه میزارم از ساعت مثلا 1شب سرشعله خیلیییی کم تاحسابی جابیفته ولعاب بندازه تاساعت مثلا 6نیم صبح که باید بچهام بیدارشن برن مدرسه

اجی هرچی بگم خوشمزه میشه خداشاهده کم گفتمه مثلا دوکیلیو قلم گوسفندی یا گوساله برا هفت تاهشت نفر کافیه خانواده چخارنفری یک کیلو  

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
قلمه گوسفند اهوازکیلویی 80تومنه دوکیلومیخرم بایکم بانخود ولوبیا و پیاز فلفل دلمه وگوجه رنده ورب گ ...

آهان

برای مادرم که مریض بودن گفتن اینکار و بکنیم خیلی واسشون خوبه 

عصاره قلم گوسفند و گوساله 

ما نکردیم چون مادرم مسن ترسیدیم 

عزیزم نوش جونتون 

خدا بچه ها تونو شما رو کنار هم حفظ کنه و شاد باشین 

خیلی هم عالی گل

مهم دور هم بودن و شاد بودنه ❤

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

آهانبرای مادرم که مریض بودن گفتن اینکار و بکنیم خیلی واسشون خوبه عصاره قلم گوسفند و گوساله ما نکردیم ...

فدات بشم گلم ممنونم

حالا شمایه سرچ بکن گوگل بنویس خواص قلمه گوسفنی یاگوساله  شگفت زده خواهی شد اتفاقا براافراد مسن برا استخونشون معجزه است خواهرگل

آهانبرای مادرم که مریض بودن گفتن اینکار و بکنیم خیلی واسشون خوبه عصاره قلم گوسفند و گوساله ما نکردیم ...

من چون عیالوارم خیلییییی مراقب تغذیه بچهام هستم