2777
2789
عنوان

خوشم از واحد بغلی میاد زنو شوهر چقدر باهم میحرفن

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست
نه اونم هروقت خودش دوس داشته باشه حرف میزنه.بیشتر از سرکار و فوتبال حرف میزنه😁ولی گاهی من حرف میزنم ...

جالبه . عجیبه برام که مردا راجب چی حرف میزنن. چون من. پدرم ساکته حرف نمیرنه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خب اون شوهرش چقدر خوب حرف میزنه سوال میپرسه جواب میده. شوهرمن سوالو تا ۵ بار نپرسم جواب نمیده آخرشم ...

دقیقا مشکل از نشنیدن یکی از طرفین شروع میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چراااااا؟البته منم داغونم ولی با این حال ببین شوهرم چیه که بچم جدیداً آدم‌حسابش نمیکنه

چوری شدم که تحمل هیچکسو ندارم دلم تنهایی میخواد

چطور جلو خودمو بگیرم غر نزنمم؟ البته حق هم دارم. چسب بزنم به دهانم؟

نه عزیزم

خاحواده شما عادیه

خانواده اونا غیر طبیعین😁🤦🏻‍♀️🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

راجب چی معمولا؟شوهرم حتی تلوزیون نگاه نمیکنه😐انقدر دوست دارم بشینه پا فیلمو سریال با ما نگاه کنه

راجع به همه چی ،مثلا کارش یا مشکلات جامعه،سیاست،حجاب،فیلم هایی که میبینیم ،شخصیت فیلما،بازیگرا،خونواده ها،مسائل مجازی ،خاطرات کودکیمون،خاطرات مدرسمون و...

واقعا خستم کرده هرچی میگم اصلا گوشش بدهکار نیست معمولی میگم با دعوا با تیکه انداختن با بی محلی هر جو ...

باید  تو عمل انجام شده قرارش بدی مثلا یهو آماده شو بگو پاشو بریم تعمیر کار بیاریم یا فلان چیزو ببریم  اونارو باید مجبور کرد

راجع به همه چی ،مثلا کارش یا مشکلات جامعه،سیاست،حجاب،فیلم هایی که میبینیم ،شخصیت فیلما،بازیگرا،خونوا ...

خیلی خوبه .

من دوست دارم بشینه راجب خاطراتش اینجور چیزا حرف بزنه اما هیچ

باید تو عمل انجام شده قرارش بدی مثلا یهو آماده شو بگو پاشو بریم تعمیر کار بیاریم یا فلان چیزو ببریم ...

یبار اینکار و کردم گفت هرکی اورده خودش هزینه رو پرداخت کنه 😥😥😥😥😥

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗