2777
2789
عنوان

نرسیدن ب عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 87 پست
نمیدونم کنار اومدم شایدم عشق نبوده بهرحال۴ سال طول کشید و ۶ ماهه جدا شدیم ازش تنفرم دارم😂

خیلی مدت زمان زیادی هم بودین باهم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اون رفت

من خیانت دیدم و جدا شدم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

زمان حلال مشکلاته من تا یک سال حالم خیلی بد بود بعد از ۸ سال کات کرده بودیم ولی بعدش کم کم همه چی عادی شد الان ازدواج کردم و باردارم و روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که به جای اون آدم خودخواه و خود شیفته خدا همسرمو گذاشت سر راهم و واقعا عاشق همسرمم اصلا قیافه ی اون بنده خدا رو یادم نمیاد

زمان حلال مشکلاته من تا یک سال حالم خیلی بد بود بعد از ۸ سال کات کرده بودیم ولی بعدش کم کم همه چی عا ...

با همسرت سنتی ازدواج کردی ؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

من خیانت دیدم و جدا شدم

🥺🥺الهی خدا بهترینارو سرراهت بزاره 

سلام من یخواطر تو بعد مدتها دوباره اومدم نی نی سایت

ببین من بدترین شکستی که فکرشو کنی تجربه کردم در حدی که بستری شدم خودکشی کردم و از همه میخواستم برن التماسش کنن که جوابمو بده

اما رفت که رفت

نمیگم فراموش کردم چون دروغه اما دیگه مثل قبل عذاب نمیکشم برام مهم نیست میدونی وقتی ناراحت میشن به خودم میگم تو حق گریه نداری و نمیذارم در حق خودم جفا کنم. این خیانت به خودته. کسی که ادمو رها میکنه باید خیلی سنگدل باشه و هیچوقت عشقی نمیشه که حالت باهاش خوب باشه چون به والله دوباره میره همه میدونن دیگه. 

من مذهبی نبودم اما اون زمان فقط از خدا و دوستم کمک خواستم و مادرم باهاشون درد دل میکردم خدا خدا اول خدا بخدا که اون باعث شد مهرش از دلم بره هیچ وقت فکر نمیکردم اینقد حالم خوب بشه. 

با خدا باش اونوقت میبینی کم کم خوب میشی شاید یه سال یا چند ماه زمان ببره به زندگی عادی برگردی اما میشه جوری که میگی شکر که تموم. چون یه بخشی از عشق اعتیادم هست. 

الان سه سال گذشته و من دیگه برام مهم نیست خیلی سخته خیلیییییی پوستت کنده میشه پاره میشی نابود میشی از زمین. و زمان میبریی حالت از همه چی بهم میخوره اما فقط ارتباط نداشته باش

من امید داشتم برمیگرده اره برگشت و حالش بد بود  اما من پسش زدم و الان دوساله هیچ خبری ازش ندارم و دارم برای کنکور میخونم تا پزشکی در بیام و از همه بینیاز شم

درست میشه ❤❤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
بیشتر وابستگی، اینم از بس مادرشوهرم اذیت میکنه و حرف یادش میده از چشم افتاده

خدا بگم چیکارت کنه همشون مام رابطمون بخاطر مادر بیشرفش تموم شد 😭😭😭

خوشبحالت کاش منم بتونم دارم میمیرم از غصه

منم‌۳‌ماه‌طول‌کشید‌

نه‌روحی‌خوب‌بودم‌نه‌جسمی

معده‌دردامو‌ک‌دیگه‌نگم

ولی‌اون‌ادم‌گذشته‌رو‌کشتم‌و‌آدم‌جدیده‌رو‌ساختم

توام‌میتونی

صبر>>>

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

پسرا اولش ناراحت میشن یا با گذشت زمان ؟

پسرا اولش خوشحالن من دیدم طرف اهنگ میخوند باشگاه میرفت چاق شد من لاغر شدم قرصی شدم اما الان سه سال گذشته و به شخمم نیست واقعا

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

نمیگم ناراحت نشدم

دپرس شدم اصلا یه مدت مثل عزا زده ها بودم الانم اگه وارد رابطه ای بشم و نشه شاید دوباره همین اتفاق برام بیوفته ولی قلبا معتقدم تو رفتن و اومدن آدما تو زندگیم همیشه یه حکمتیه