سلام من یخواطر تو بعد مدتها دوباره اومدم نی نی سایت
ببین من بدترین شکستی که فکرشو کنی تجربه کردم در حدی که بستری شدم خودکشی کردم و از همه میخواستم برن التماسش کنن که جوابمو بده
اما رفت که رفت
نمیگم فراموش کردم چون دروغه اما دیگه مثل قبل عذاب نمیکشم برام مهم نیست میدونی وقتی ناراحت میشن به خودم میگم تو حق گریه نداری و نمیذارم در حق خودم جفا کنم. این خیانت به خودته. کسی که ادمو رها میکنه باید خیلی سنگدل باشه و هیچوقت عشقی نمیشه که حالت باهاش خوب باشه چون به والله دوباره میره همه میدونن دیگه.
من مذهبی نبودم اما اون زمان فقط از خدا و دوستم کمک خواستم و مادرم باهاشون درد دل میکردم خدا خدا اول خدا بخدا که اون باعث شد مهرش از دلم بره هیچ وقت فکر نمیکردم اینقد حالم خوب بشه.
با خدا باش اونوقت میبینی کم کم خوب میشی شاید یه سال یا چند ماه زمان ببره به زندگی عادی برگردی اما میشه جوری که میگی شکر که تموم. چون یه بخشی از عشق اعتیادم هست.
الان سه سال گذشته و من دیگه برام مهم نیست خیلی سخته خیلیییییی پوستت کنده میشه پاره میشی نابود میشی از زمین. و زمان میبریی حالت از همه چی بهم میخوره اما فقط ارتباط نداشته باش
من امید داشتم برمیگرده اره برگشت و حالش بد بود اما من پسش زدم و الان دوساله هیچ خبری ازش ندارم و دارم برای کنکور میخونم تا پزشکی در بیام و از همه بینیاز شم
درست میشه ❤❤