2777
2789
شلام گلم دشمنتون شرمنده ممنون جواب دادین راجب ازدواجم چی حس میکنین ؟شغل یا مشخصاتش یا زمان اشناییمون ...

زمان آشناییتون ۲ سال دیگه هست

شغلش رو دقیق نمیتونم بگم 

اما خانوادتا آدم های شاد و سر زنده ای هستن

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم شرمندت شدمازدواجتون با ایشون نیست

عزیزم دوسته صمیمی پسری که باهاش بودم بهم زنگ زده بود بعد گفت دستم خورده .. یبارم دوماه پیش زنگ زده بود 

بنظرتون راست میگه ؟ اخه توی واتساپ زنگ زده 

زمان آشناییتون ۲ سال دیگه هستشغلش رو دقیق نمیتونم بگم اما خانوادتا آدم های شاد و سر زنده ای هستن

نحوه اشناییمون چطوره ؟ رابطمون سنتی پیش میره یا دوستی ؟ راجب اختلاف سنیمون چیزی حس میکنین ؟

میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه

اگ بخوای هماهنگ شیم عکسشو بدم بیشتر دربارش بگی، ازت خواهش میکنم 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

زندگیم درست میشه؟

اون شخص دست از سرم برمیداره؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔